Mercure Hotel Roeselare biedt de perfecte infrastructuur voor een brede selectie evenementen, zoals zakelijke bijeenkomsten, seminars en meer.
In ons hotel beschikken we over de aangepaste infrastructuur voor alle types meetings en seminaries. Wij bieden evenementzalen, auditoria, boardrooms, executive boardrooms en opleidingszalen aan.

Onze 4 polyvalente zalen op de begane grond, zijn perfect geschikt voor een meeting met ontbijt, lunch of diner in de zaal. Ook voor banketten tot 180 personen of recepties tot 250 personen is dit de ideale locatie. Elke zaal beschikt over alle nodige audiovisuele faciliteiten en de zalen kunnen onderling gecombineerd worden tot een grotere zaal.

Sinds maart 2018 zijn 3 nieuwe trainingszalen beschikbaar. Deze zalen zijn geschikt voor opleidingen en meetings voor 20 personen. Alle audiovisuele faciliteiten zijn standaard aanwezig in de zalen, inclusief blocnotes, schrijfgerief en mineraal water.

Onze ervaren eventmanager begeleidt u bij een stressloos en geslaagd event. Hotel Mercure Roeselare beschikt over zowel ruime ondergronds als bovengrondse parkeerplaatsen op het Accent Business park.