Hotel ’t Sandt: Vergaderen op een historische locatie in hartje Antwerpen
Hotel ’t Sandt ligt in het historisch centrum van Antwerpen. Het gebouw dateert uit de 16e eeuw en heeft een rijke geschiedenis: het is o.m. de plek waar de eerste bananen die België binnenkwamen, werden opgeslagen. Het karaktervolle pand telt 29 kamers, elk met hun eigen stijl en uitstraling. Ze zijn sfeervol en romantisch én voorzien van alle hedendaags comfort. Dagelijks wordt een uitgebreid ontbijtbuffet met hoogwaardige en ambachtelijke producten in de ontbijtzaal aangeboden. Bij goed weer is het mogelijk om het in de zonnige Italiaanse binnentuin – met zicht op de Kathedraal – te nuttigen. De binnentuin is een oase van rust in het hart van de Scheldestad.

Hotel ’t Sandt beschikt ook over 4 multifunctionele zalen. De vergaderzalen, met een capaciteit van 2 tot 70 personen, zijn uitgerust met de meest moderne communicatiemiddelen:
Een state-of-the-art audiovisuele uitrusting
Wifi
Airconditioning
Daglicht

Zaal Vic Gentils, genoemd naar het atelier waar Vic Gentils jarenlang zijn kunstwerken ontwierp, is een adembenemende ruimte in theatervorm met een originele trap van Victor Horta. Ze is uitgerust met vooruitstrevende technologische voorzieningen: een Barco clickshare systeem, micro en geluidsinstallatie, een extra groot projectiescherm. Naast de zaal bevindt zich een privéterras waar bij mooi weer brainstorming sessies of koffiebreaks kunnen georganiseerd worden.

’s Middags geniet u van een op maat gemaakte lunch, die de dag zelf door onze keuken, met de meest verse producten, wordt klaargemaakt.  We verzorgen ook uw koffiebreaks en bieden een grote variatie aan: van gezonde fruitsalades tot huisgemaakte zoetigheden.

Als extra troef beschikken wij over een gesloten parkeergarage. Voor elektrische wagens stellen we bovendien drie opladers gratis ter beschikking.

Waarom kiezen voor Hotel ’t Sandt:

  • Vergaderen en overnachten in een unieke locatie in het hart van Antwerpen
  • U kan gebruik maken van de meest geavanceerde vergadertechnologieën
  • Persoonlijke service en vergaderen op maat
  • Bij goed weer : relaxen of brainstormen in onze zonnige Italiaanse binnentuin