Feestzaal Den Ast

Op zoek naar een locatie gelegen in de geografische driehoek Brussel, Leuven en Mechelen? Dan is Feestzaal Den Ast zonder twijfel een interessante optie. Immers, wat ooit als boerderij, mouterij en brouwerij diende, is vandaag een unieke venue voor een brede waaier van events: van feestjes voor particulieren tot bedrijfsvergaderingen, van communiefeesten tot congressen.

Drie zalen

Den Ast beschikt over drie gezellige en stijlvolle feestzalen, met name de ‘Eestzaal, het ‘Pakhuis’ en de ‘Moutzaal’. Elke zaal straalt dan ook zijn eigen karakter, sfeer en gezelligheid uit. Afhankelijk van het aantal gasten kunnen de zalen worden ingericht voor recepties van 20 tot 450 gasten en voor diners van 20 tot 280 gasten. De ruime tuin biedt bovendien de mogelijkheid om uw evenement ook naar buiten te brengen. Geef uw presentatie in een rustige ruimte met een professionele geluids- en lichtinstallatie of lanceer je product in een spectaculair decor.

Kleine recepties komen tot hun recht in de ‘Eestzaal’. Deze zaal heeft grote ramen die een prachtig uitzicht bieden op de tuin. Een PowerPoint presentatie? Dan worden de gordijnen dichtgeschoven om te verduisteren voor een optimale beleving.

Het Pakhuis’ is door de grote oppervlakte uitermate geschikt voor de grotere feesten en evenementen, inclusief grote dansvloer en sfeerverlichting. Deze zaal verleent zich van personeelsfeest met walking dinner en optreden tot een presentatieruimte met receptie achteraf.

De ‘Moutzaal’ is ongetwijfeld de stijlvolste ruimte van de drie, gekarakteriseerd door de houten balken en vele lichtinval. De zaal is opgedeeld in twee niveaus, ideaal voor bijvoorbeeld recepties en buffetten. Voor kleinere bijeenkomsten wordt deze zaal gemakkelijk onderverdeeld in verschillende compartimenten.

Professioneel team

Het professionele team van Den Ast staat steeds klaar om u en uw gasten een onvergetelijk moment te bezorgen. Elk event bij Feestzaal Den Ast wordt dan ook aangepast aan uw persoonlijke wensen waarbij het Team van Den Ast alles regelt voor uw event, van het praktische tot het culinaire. Geen kopzorgen dus!

Catering

Feesten of vergaderen op een lege maag? Niet echt, nee … Daarom nemen eigenaars Nathalie en David u mee op een culinaire trip tijdens uw evenement. Verrassende combinaties of eerder traditionele smaken? Zij toveren met dagverse producten de mooiste plaatjes op uw bord.

Interesse om uw evenement in Den Ast te laten doorgaan? Neem dan snel contact voor een voorstel op maat. Nog niet helemaal zeker wat u juist wenst? Geen probleem, dan zoeken Nathalie en David samen met u naar een geschikte oplossing.