Ontdek ‘Area 53’, het ultieme Activity Center voor jouw bedrijfsevent

In de Nevadawoestijn ten noorden van Las Vegas vind je de mythische ‘Area 53’. Je weet wel, die militaire basis van de Amerikaanse luchtmacht, waar volgens de legende de restanten van een neergestorte UFO worden bewaard. Niemand geraakt de streng beveiligde Area 51 binnen. Pottenkijkers zijn dan ook niet welkom.

Welnu, aan de Antwerpse rand vind je ‘Area 53’. En daar is iedereen welkom. Want Area 53 is een heus Indoor Activity Center van de nieuwste generatie, gelegen op een toplocatie in Antwerpen, tegenover Fort 4 in Mortsel.

Uitdagende indooractiviteiten

Deze locatie is de perfecte keuze voor bedrijfsevenementen, personeelsfeesten of teambuildings. Bij Area 53 kun je immers genieten van een brede waaier aan authentieke en unieke indooractiviteiten, waaronder e-karting, Simrace, Wave surfen, Bowling, Arcade en interactieve games. Telkens staan de nieuwste snufjes en verbluffende technologie garant voor een onvergetelijke ervaring.

Get Excited!

e-kart

Race als Mario met de meest vooruitstrevende elektrische karts op het meer dan 500 m-circuit van Area 53.

Simrace

Spa, Francorchamps en andere wereldberoemde Formule 1-circuits hebben voor jou geen geheimen meer dankzij onze laatste generatie race simulatoren.

Wavesurf 

‘Hanging loose’ als een echte surfer op de wavesurf van Area 53, een unieke indoor surfbelevenis in België.

Bowling

Blijf je toch liever op het droge? Dan is bowlen misschien jouw keuze, maar niet zomaar bowlen! Met de SPARK bowling tilt Area 53 elke bowlingsessie naar een hoger niveau. Je kunt kiezen uit 15 fantasierijke thema’s waarbij de bowlingbaan wordt verlicht met ongelooflijke graphics. Straffer nog, je kunt zelfs je eigen bedrijfsfoto’s op de baan projecteren tijdens het spel.

Arcades & Interactieve Games

Zoek je nog extra vermaak, waag je aan onze arcades en Interactieve games.

Of je nu kiest voor e-kart, simulatieracen, indoorsurf, bowling, arcades of interactieve games, bij Area 53 ben je met je bedrijf verzekerd van een geweldige ervaring.

Area 53 is daarmee de perfecte plek voor spannende indooractiviteiten tijdens een teambuilding met collega’s of een personeelsfeest.

Ongeacht het weer, succes blijft altijd gegarandeerd! Bovendien kunnen teambuildingevenementen ook buiten de reguliere openingstijden plaatsvinden.

Catering

In het centrum van de activiteiten bevindt zich het restaurant ‘The Pitlane’, waar de chef-kok van Area 53 eigentijdse streetfood gerechten serveert in een modern kader. Natuurlijk wordt ook de traditionele Vlaamse keuken niet over het hoofd gezien. Bovendien heb je de keuze uit verschillende heerlijke cateringopties, waardoor de mogelijkheden werkelijk eindeloos zijn.

Bereikbaarheid

Area 53 is vlot bereikbaar via de autosnelweg of via het openbaar vervoer. 

Met de fiets

Fietsenstalling : Krijgsbaan 53 ,  2640 Mortsel

  • Aan de inkom kan u gebruik maken van 48 veilige overdekte fietsenstallingen.
  • Je kan ook gebruik maken van lockers om persoonlijke zaken veilig op te bergen.

 Met het openbaar vervoer

  • Busverbindingen 140 – 141 halte ‘Ijzerenweglei’ op hoek Heirbaan (1 min. te voet tot aan hoofdingang).
  • Busverbinding 51 – 52 – 53 halte ‘T. Reynlaan’ (6 minuten te voet tot aan hoofdingang).
  • Treinstation ‘Oude God’ ligt op wandelafstand (7 minuten te voet of 2 minuten met de fiets die gehuurd kan worden aan Blue bike-stalling).

Met de wagen

Probeer te carpoolen en – indien je van verder dient te komen – af te spreken op een afstandsparking en doe ‘the last mile’ met één wagen.

De dichtstbijzijnde carpoolparkings vind je hieronder:

  • Wilrijk : Bevrijdingstunnel;
  • Wilrijk: parking R11 – Prins Boudewijnlaan;
  • Boechout: Capenberg (eindtram 15);
  • Wommelgem: Rond Punt.

Privé parking Area 53 : Krijgsbaan 53, 2640 MORTSEL aan de hoofdingang.