In een herbestemde loods vlakbij het Kattendijkdok in Antwerpen zal Chef Christophe De Koninckx en zijn team verfijnde internationale gerechten bereiden in onze ‘industrial-chic’ setting. Met een elegant interieur ontworpen door Grain Design Office, zult u genieten van een intieme sfeer en prachtig uitzicht op het Kattendijkdok en de skyline van Antwerpen.

Private Dining

Betreed Cella’s exclusieve Private Dining-ruimte. Met voldoende plaats voor gezelschappen van 8 tot 24 gasten, is onze Private Dining ontworpen om de essentie van de industrieel-chique sfeer van ons restaurant te belichamen, maar biedt het het comfort van privacy. Het is ideaal voor intieme feesten, vergaderingen of dierbare momenten met vrienden en familie. Bovendien geniet u, in de enige private dining van Antwerpen met toegang tot een privéterras, van het adembenemende uitzicht op het Kattendijkdok, terwijl wij u verwennen met onze gastvrijheid en verfijnde keuken.

De Private Dining bestaat uit één grote ruimte, geschikt voor groepen van 13-26 gasten, of verdeeld in twee kleinere ruimtes met schuifpanelen voor elk 8-14 gasten.

Restaurant

Een restaurant als geen ander. Kijk naar de open keuken van Cella aan de ene kant, waar ons team je heerlijke maaltijd bereidt, of bewonder het prachtige uitzicht over de dokken terwijl de zon ondergaat.

Waar je ook zit, dineren bij Cella is een uitzonderlijke ervaring.