Een Unieke Veelzijdige Locatie

Salons van Edel is niet zomaar een plek; het is een betoverend ensemble van zalen gevestigd in een prachtig gerenoveerd kasteel met een schilderachtige slotgracht in het idyllische Wilrijk. Deze verborgen schat, genesteld in een sereen wandelpark naast de A12 tussen Antwerpen en Brussel, biedt een veelzijdige omgeving voor diverse doeleinden. Of u nu op zoek bent naar een ruimte om te vergaderen, te netwerken, te vieren, te feesten of simpelweg in stijl ontvangen te worden, Salons van Edel is de ideale keuze.

Zalen op Maat

Iedere zaal bij Salons van Edel is een blanco canvas dat moeiteloos kan worden omgetoverd om aan de eisen van elk evenement te voldoen. Met afzonderlijke zalen variërend van 300 tot 400 vierkante meter biedt de locatie de flexibiliteit om afzonderlijke ruimtes te creëren of ze te combineren tot een indrukwekkende totale ruimte van bijna 2000 vierkante meter. Dit maakt Salons van Edel geschikt voor zowel intieme bijeenkomsten met een beperkt aantal gasten als voor grootschalige evenementen met meer dan 1000 aanwezigen.

Buitengewone Buitenruimtes

Buiten de prachtige zalen beschikt Salons van Edel over uitgestrekte buitenfaciliteiten die uw evenement nog specialer en gedenkwaardiger maken. Hieronder vallen een ruim binnenplein, een panoramisch dakterras en sfeervolle terrassen aan de vijver.

Culinair Meesterschap

Salons van Edel wordt vergezeld door een professioneel cateringteam dat voor elk evenement een op maat gemaakte culinaire ervaring biedt. Van verfijnde hapjes en uitgebreide buffetten tot gastronomische zakendiners, hun veelzijdige aanbod omvat keukens van over de hele wereld. De chef-kok en zijn team streven ernaar om zoveel mogelijk met verse ingrediënten te werken, met een nadruk op vlees van de eigen wei van Atelier Millevaches.

Gemakkelijke Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van Salons van Edel is zowel per auto als met het openbaar vervoer uitstekend. Er is een ruime parkeergelegenheid voor 80 auto’s en een scala aan fietsen voor de milieubewuste gasten. Bij grootschalige evenementen zijn omliggende bedrijfsparken beschikbaar voor extra parkeergelegenheid.