ONTDEK ONZE INDUSTRIËLE MEETING- EN EVENTLOCATIE

La Brugeoise, een unieke historische en industriële locatie aan de rand van Brugge, verwelkomt u met open armen. Strategisch gelegen nabij het station en tussen de E-40 autosnelweg en het historische centrum, maakt deze plek deel uit van het industriële erfgoed van Vlaanderen. Het oude fabriekspand, dat dateert uit het begin van de 20e eeuw, straalt een unieke charme uit en biedt een ideale setting voor diverse evenementen, zoals seminars, tentoonstellingen, beurzen en bedrijfsfeesten.

Dankzij onze uitgebreide ervaring in de evenementenbranche is deze historische locatie volledig uitgerust met doordachte en geavanceerde technische faciliteiten.

Met een royale oppervlakte van meer dan 1000 m² is de lounge area ‘parterre’ een ruimte die indruk maakt. De turbinezaal op het open verdiep beslaat maar liefst 800 m². Daarnaast hebben we de backstage van 750 m², inclusief een lift, 4 goed uitgeruste artiestenloges, productieruimte, een aparte ingang en diverse ruimtes voor catering.

La Brugeoise kan evenementen verwelkomen tot 1500 personen, afhankelijk van het gekozen concept.

Midden in een groene omgeving bieden we een aangelegde parkeerplaats voor 400 voertuigen.

De uitstekende bereikbaarheid en de unieke historische architectuur vormen niet alleen de belangrijkste troeven voor de bezoekers en genodigden, maar ook voor de organisatoren en het team. Dit alles draagt bij aan het creëren van fantastische en succesvolle evenementen.

Bekijk hier onze plattegronden