Een unieke industriële setting, een zalig dakterras, een skyline zonder weerga: het zijn enkele van de troeven waarmee Gaston kan uitpakken. Gaston kan van september tot en met juni afgehuurd worden op maat van jouw evenement – privé of corporate.

Gaston zorgt steeds voor een onvergetelijke ervaring in het industrieel doch karaktervol pand op Galveston. Zowel een receptie- , diner- of theateropstelling zijn mogelijk in onze grote zaal en onze toren is de perfecte uitvalbasis voor een break-out room en petit comité.

Capaciteit

Gaston biedt plaats aan zo’n 110 personen zittend of 150 rechtstaand. Het ruime dakterras biedt 150 genodigden prachtig zicht op de skyline van Gent.

Er is ook een gezellige living room in de historische toren van het pand, de place-to-be voor een pre-dinner canapé of een intiem diner. (20p)

Catering

Gaston combineert zijn buitengewone locatie met sublieme huiscatering. Cateringbedrijf van dienst Coeur Catering ontfermt zich over de catering van elk type event en streeft naar een verhaal op maat van zijn klanten. De Gentse cateraar staat bekend om zijn duurzame catering en kookt met liefde voor het product en met oog voor detail, verfijnd en toch ongedwongen.

Diensten

Ontsnap aan de drukte van de stad en relax in alle rust op deze unieke rooftop met een blik op de Arteveldestad. Gaston is de plek bij uitstek om het hele jaar door te vertoeven, zij het op een feeëriek winterhuwelijk of een zomers netwerkevent.

Gaston overstijgt zijn rol als evenementenlocatie en levert en coördineert diensten op maat, afgestemd op de specifieke behoeften. Van DJ’s en andere muzikale partners, over de perfecte bruidsfotograaf, tot het uitwerken van bloemenarrangementen, Gaston rekent op een premium netwerk van partner, die jullie ideeën van A tot Z tot leven brengen.

Ons team van getalenteerde medewerkers staat klaar om aan al je wensen te voldoen.