Welkom bij het gloednieuwe La Réserve Resort, het enige vijfsterrenhotel aan de Belgische kust. Gelegen in het betoverende Knokke-Heist, op slechts 15 minuten van Brugge en 90 minuten van Brussel, opende dit hotel met zicht op de Noordzee en het Zegemeer op 17 juli 2023 na een uitgebreide renovatie zijn deuren.

Onder leiding van de nieuwe eigenaren, de bekende Belgische ondernemers Dhr. Bart Versluys en Dhr. Marc Coucke, kreeg het hotel en zijn restaurant een magische facelift op prestigieus niveau. Bovendien wordt het restaurant gerund door de meest gerenommeerde chef van België, Chef Peter Goossens.

Architect Dhr. Glenn Sestig zorgt voor een interieur dat al uw zintuigen prikkelt.

Overnacht in een oase van rust in een van onze 110 ruime kamers met kingsize bed en kussenmenu, waarvan de meerderheid een eigen terras heeft. Voor een ongeëvenaarde totaalbeleving, reserveer een van onze 36 suites voor uw VIP-gasten.

Meeting & Eventaanbod:

  • Silverlake ballroom tot 250 personen: Onze vergader- en evenementenzalen bevinden zich op dezelfde verdieping en bieden natuurlijk daglicht en een eigen terrasgedeelte. De luxe trekt zich door tot de gemeenschappelijke foyer, waar een volledig uit glas bestaande wijnkelder uw smaakpapillen prikkelt. Uw gasten worden via een aparte receptiebalie professioneel ontvangen.
  • Private Salons tot 16 personen: Deze Private Dining Rooms bieden plaats aan maximaal 16 personen voor intieme brunches, lunches of diners, met een fantastisch uitzicht op het Grand Casino van Knokke. Ideaal voor een unieke setting tijdens een boardmeeting.
  • De Royal Penthouse tot 14 personen: Voor een buitengewone ervaring nodigen wij u uit voor de exclusieve penthouse van ons luxueuze hotel. Met state-of-the-art audiovisuele apparatuur en op maat gemaakte cateringopties zorgen wij ervoor dat elk aspect van uw bijeenkomst perfect wordt verzorgd.

Restaurant & Bar La Rigue:

Verwacht klassiekers uit de Belgische en Franse keuken in hun meest verfijnde vorm, onder leiding van Chef Peter Goossens. Het lichtrijke restaurant vormt een mooi contrast met de intieme bar in Boudoir stijl, waar u kunt genieten van de lekkerste cocktails & bites.

Wagenwalhalla:

Parkeer uw zorgen bij de deur en geniet van het comfort van onze parking met 50 bovengrondse en 60 ondergrondse plaatsen, inclusief 30 oplaadpunten.

Laat uw volgende bedrijfsevenement over aan ons ervaren Conference & Events team en “seas” het moment bij La Réserve Resort.