Het vermogen om u te verbazen
De mijn van Heusden-Zolder. In de schaduw van de statige schachtbok ligt een geklasseerd industrieel gebouw: de voormalige elektriciteitscentrale die ooit de hele mijnsite in beweging zette. Vandaag hangt er nog altijd elektriciteit in de lucht. Creatieve tintelingen!

Watt’s in a name
In dit prikkelende gebouw bevindt zich ‘ondergrond’: een multifunctionele ruimte met het vermogen om ideeën om te zetten in onvergetelijke congressen, seminaries, exposities, presentaties en particuliere evenementen. Aangedreven door de energie van een dynamische partner.

Hotspot van 570 m2
‘Ondergrond’ biedt u een imposante zaal van 570 m2 met een monumentale inkomhal en een sfeervolle industriële look & feel. Een gedroomde setting om gasten te imponeren. Ideaal voor bedrijven en particulieren die graag het beste uit hun evenement naar boven halen.

Delven naar originaliteit
Boor gerust uw meest creatieve dromen aan: ‘ondergrond’ heeft het canvas om ze te realiseren. Indeelbaar in compartimenten, riggingpunten, sfeervolle verlichting, een hoogte van 5 meter: wij modelleren de zaal vlot op maat van uw specifieke wensen.

Positieve energie
Ons team heeft een jarenlange ervaring in catering en event consultancy. Naast de verhuur van de ruimte – ’s ochtends, ’s middags én ’s avonds – bieden we ook totaaloplossingen aan. Meedenken, onze knowhow aanreiken, creatieve voorstellen uitwerken, onze handen uit de mouwen steken: we doen het met een onuitputtelijke – en aanstekelijke – energie.

Groot vermogen 
Door de ligging op een unieke mijnsite zijn er eindeloze combinatiemogelijkheden met andere zalen op het terrein. Zo bevindt er zich in hetzelfde gebouw ook de oude elektriciteitscentrale ‘bovengrond’ met een oppervlakte van 1200m² (60 X 20) en een capaciteit van max. 1200 personen. Aan de overzijde van het majestueuze marktplein kan men vanaf januari 2015 terecht in het oude ophaalgebouw. Eerst een seminarie, daarna een receptie gevolgd door een avondfeest… De mogelijkheden zijn legio.

Watt zegt u? Slaat de vonk al over?
Neem dan contact op met ons team voor meer informatie of uw reservering.