Technopolis, waar het altijd feest is!

Wie zegt dat Technopolis alleen dolle pret voor kinderen is? Volwassenen komen er al even graag. Om te feesten bijvoorbeeld. Of om op teambuilding te gaan. Technopolis is dan ook zoveel meer dan een doe-centrum.

Voor elk event een zaal op maat

Technopolis beschikt over een ruim assortiment van zalen van 20 tot 700 m², waardoor geen enkel event te groot of te klein is.

Organiseer jouw event in Technopolis

Waarom Technopolis?

Voor de unieke setting die wetenschap en technologie ademt? Of voor de uitstekende ligging vlakbij de E19 met gratis parking? Of nee, beter nog: voor ons bekwame team dat elk évent tot in de puntjes verzorgt. Welke reden ook, bij Technopolis zit je altijd goed!

Ideaal voor elk type event

Vraag het maar aan de organisatoren van de Factory of the Future Awards of The Night to Walk Again, of aan Argenta en Bouwunie. Technopolis Events rolde de rode loper voor hen uit en prikkelden vervolgens alle zintuigen met hun stijlvol ingerichte zalen, overheerlijke catering en ongezien entertainment.

Bij Technopolis huur je nooit zomaar een zaal

Kelners, hosts, moderators of technische ondersteuning nodig? Lig er zelf niet wakker van. Wij regelen alles voor jou, van A(nimatie) tot Z(aalaankleding).

Ontdek alle zalen

Nieuwe teambuildings en escape games

Combineer je meeting of event met een verrassend leuke teambuilding. Vergeet paintballen, bowlen of bootje varen op de Dijle. Dit jaar gaat jouw team met drones vliegen, (alt)viool leren spelen, codes kraken… of zelf theater maken in Technopolis!

Ontdek alle teambuildings

Welke formule past bij jouw event?

Van beurzen, congressen tot lezingen en seminaries: noem het op en het vond al wel in Technopolis plaats. Wist je dat Technopolis volledig afgehuurd kan worden voor jouw Sinterklaasfeest, familiedag of nocturne?

Doe inspiratie op aan de hand van onze succesformules of stel met ons een gepersonaliseerde formule samen.