Welkom bij MeetDistrict!

MeetDistrict creëert slimme, gezonde en flexibele werkplekken voor wie op zoek is naar kantoor-, event- of vergaderruimte met een volwaardige dienstverlening.

Wees welkom in één van onze vier locaties in Berchem, Brussel, Diegem en Gent waar we ervoor zorgen dat onze klanten/members kunnen genieten van een inspirerende werkomgeving. Al onze faciliteiten zijn geïntegreerd in één applicatie waardoor de parking binnenrijden, koffie nemen of een vergaderruimte binnengaan eenvoudig is.

Work as you are

Wat dacht je van MeetDistrict Diegem als werkplek? Mischien in één van onze PrivateOffices voor 2 tot +25 werkplekken, of aan een eigen bureau in onze SharedOffice. Wie liever clean desk werkt, kan een FlexSeat boeken in onze LoudDistrict of SilentDistrict, of plaatsnemen in onze SocialSpace als je vlot werkt met veel passage. Jij beslist hoe en waar je werkt, wij zorgen ervoor dat het je nergens aan ontbreekt.

Maak gebruik van onze PhoneBooths of reserveer een MeetBox als je iets te bespreken hebt. Naast presentatieschermen, schriften en pennen die standaard zijn voorzien, kunnen deze vergaderruimtes worden aangekleed met een pak extra faciliteiten om aan de verwachtingen van jouw meeting te voldoen.

Boek één van onze BreakOut Rooms als je jouw project groter ziet. In deze creatieve ruimtes krijgen je tot wel 90 personen kwijt. Heb je nóg iets groters in gedachten, dan zitten we graag even samen om de opties te bespreken.

Team MeetDistrict

Happy to help, dat is onze leuze! En dat geldt voor het hele MeetDistrict-team, zowel Front- als BackOffice. Onze werkdag speelt zich af waar onze klanten zijn, dus we zijn steeds paraat om hen bij te staan bij vragen, opmerkingen of suggesties. Want ook dat is serviced workspace, en die verlenen we met de glimlach.

Smart & Healthy workspaces

Welkom in de ideale werkomgeving. Die ziet er goed uit, is efficiënt, gezond, duurzaam en ontzorgt haar gebruikers. Onze strakke, doch uitnodigende inrichting met een overvloed aan rechtstreeks daglicht is volledig geïntegreerd met de MeetDistrict-applicatie waarmee onze Members zelf de verschillende werk- en vergaderfaciliteiten kunnen boeken en beheren. Er heerst een strenge CO²-monitoring in alle ruimtes, net zoals er kritisch wordt omgegaan met materiaalkeuzes en de snelheid van de internetverbinding. Het is duidelijk dat we streven naar een optimale werkplek.

MeetDistrict Diegem vind je naast de Tweede Ring rond Brussel en is op slechts tien minuten wandelen verwijderd van enkele bushaltes en Station Diegem. Wie door het raam kijkt, ziet de vliegtuigen landen in Brussels Airport. Ideale uitvalsbasis voor je volgende zakenreis.

’s Middags kan je naast onze basis keukenfaciliteiten steeds beroep doen op lunchopties in de buurt of op de koerierdiensten die ondertussen de weg naar MeetDistrict Diegem al wel kennen. Of Team MeetDistrict kan ook iets voor je regelen natuurlijk. Vraag maar raak, happy to help!