Saartje als host

Al meer dan 17 jaar werk ik als schermgezicht voor de VRT (één). Ik maakte programma’s als Vlaanderen vakantieland, Op de man af, Beweeg in uw kot en Saar in het bos. Heel fijn dat ik mijn sportieve en avontuurlijke gedrevenheid kon gebruiken bij de programma’s die ik maakte.

Maar ook in de studio voel ik mij helemaal op mijn plaats. Voor Pickx + (Proximus) maakte ik mijn eigen talkshow (4 seizoenen). Ondertussen één van de best bekeken programma’s van deze digitale zender. Luisteren en vragen stellen is het liefste wat ik doe.

Ben je op zoek naar iemand die een sportevent of een bedrijfsfeest professioneel host en opvrolijkt? Contacteer me dan!

Saartje als keynote speaker

Alreeds enkele jaren geef ik keynotes voor bedrijven en events. Ik vind het heerlijk om mensen en bedrijven te motiveren en te inspireren.

Keynote 1: Nooit meer moe: laten we ons energetisch potentieel maximaliseren

Heb je last van energiedips, van een moeheid die je niet meteen kan verklaren, dan is het tijd om actie te ondernemen.

Zelf kampte ik jaren geleden met een energietekort. Ik vond het leven te kostbaar om er moe doorheen te stappen en startte een zoektocht naar meer energie. Ik ontdekte vooral dat iedereen moe is en dat een tekort aan energie een maatschappelijk probleem is. Mijn ervaringen brachten mij naar de kern van energie: voedingbewegingslaap en bovenal het mentale aspect (de mindset).

In onze moderne samenleving zijn we vergeten dat levensenergie van levensbelang is. Des te hoger onze energie, des te beter we presteren in alles wat we doen.

Als we niet in staat zijn ons leven op te bouwen rond onze energiehuishouding, komen we in de problemen. Want energietekorten verlagen onze individuele levenskwaliteit. Bovendien zijn chronische energietekorten op dit ogenblik de belangrijkste oorzaak van afwezigheid op het werk.

Ondernemen is topsport en daarom wil ik de bedrijfswereld meenemen in dit energiek verhaal. Wat is het geheim om maximaal te presteren? Welke factoren werken vermoeidheid in de hand en wat kunnen we daar tegen doen? Maw hoe kunnen we ons energetisch potentieel optimaliseren?

Het is  deze kennis die ik graag met jullie deel in een interactieve keynote.  Want als er één ding is dat ik geleerd heb, dan wel dat we grip kunnen krijgen op onze energie.

Ik zorg voor een positieve BOOST op alle vlakken 😊

Keynote 2: Tough Body, strong mind: hoe worden we fysiek en mentaal sterk?

Je grenzen verleggen, uit je comfortzone komen en een winnaarsmentaliteit creëren. Voor de meeste onder ons zijn dit loze begrippen, maar je kan er weldegelijk aan werken.

Het programma ‘Op de man af’ heeft me geleerd dat je je zowel fysiek als mentaal sterker kunt maken. Een gezonde geest leidt tot een gezond(er) lichaam.

Heel vaak zit het probleem tussen onze oren. Falen, angst, een gebrek aan zelfvertrouwen … hoe gaan we daarmee om? En hoe kunnen we evolueren naar een mental warrior?

Ik help je graag in de zoektocht!