Wie is Paul Van Den Bosch?

Paul Van Den Bosch is Master in de Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen (1978 KULeuven). Samen met Bob Verbeeck, CEO van het Sportmarketingbureau GOLAZO Sports, richtte hij in 2009 het succesvolle Energy Lab op.

In zijn 30-jarige coachcarrière werkt(e) Paul Van Den Bosch met heel wat topatleten. Met zijn atleten behaalde hij vijf Europese en tien wereldtitels in vijf verschillende disciplines.

Bedrijfsspeech Act like a Coach

Iedereen is, in meer of mindere mate, een coach. Een coach heeft maar een doel: het beste uit zijn of haar pupil of team te halen. En het is net dat wat ouders, leerkrachten, trainers, managers en leidinggevenden doen, of zouden moeten doen.

Vanuit zijn lange carrière als topsportcoach reikt Paul Van Den Bosch in ‘Act like a coach’ een aantal zeer krachtige skills aan om de mensen om je heen op een hoger niveau te brengen. Talent en inzet, belastbaarheid en stressbestendigheid, vertrouwen en focus op sterke punten, empathisch luisteren en het geven van constructieve feedback: al deze factoren komen aan bod in deze presentatie.

‘Act like a coach’ brengt een boeiende, verrassende en verfrissende kijk op het coachen  en motiveren van mensen in een heel brede context.

Meer info en inschrijven via actlikeacoach.be