NIELS TRIO

HYPNOSETHERAPIST – SPEAKER – ENTERTAIMENT

Wie is Niels.

Ik ben een opgeleid, gepassioneerd en gedipomeerd hypnotiseur met een voorgeschiedenis in de sportwereld. getraind in het gebruik van hypnose als een therapeutische techniek of als entertainment. Eveneens ben ik een getraind persoon om spreker of gastheer te zijn op jouw evenement. Met de combinatie van mijn stem, structuur en lichaamstaal kan ik ervoor zorgen dat alle luisteraars betrokken raken en kan ik een impactvolle en boeiende luisterervaring creëren.

Mijn voordracht “wat is hypnose”:

Ga met mij mee voor een verhelderende en boeiende sessie terwijl we ons verdiepen in de fascinerende wereld van hypnose. In deze tot nadenken stemmende presentatie onderzoeken we het concept van hypnose, de toepassingen ervan en het potentieel ervan om levens te transformeren.

Ontdek de waarheid achter hypnose, terwijl we veelvoorkomende mythen en misvattingen ontkrachten. Krijg een dieper inzicht in hoe hypnose werkt en ontdek de therapeutische voordelen ervan. Ontdek ondermeer hoe het kan worden gebruikt om uitdagingen te overwinnen, stress te beheersen en persoonlijke groei te bevorderen.

Of je nu nieuwsgierig bent naar hypnose of op zoek bent naar praktische hulpmiddelen voor persoonlijke ontwikkeling, deze presentatie is een buitenkans. Sluit je bij ons aan en ontgrendel het potentieel in jezelf door de boeiende wereld van hypnose.

Mijn voordracht “showhypnose” (entertainment):

Showhypnose wordt ook wel toon hypneesis of podiumhypnose genoemd. Het is een vorm van entertainment, waarbij ik als professionele hypnotiseur voor entertainment zorg.

Tijdens de show worden random vrijwilligers uit het publiek gehaald en gehypnotiseerd. Eenmaal gehypnotiseerd zullen de vrijwilligers verschillende suggesties krijgen en meedoen aan leuke activiteiten of optredens, het uitvoeren van scenario’s zoals je naam vergeten, je grootste idool voor u zien staan, je kan chinees spreken,… De gehypnotiseerde zal dus reageren op denkbeeldige situaties, wat de act zeer komisch maakt.

Showhypnose is dan ook bedoeld voor amusementdoeleinden en wordt in tegenstelling tot mijn normale hypnose sessies niet gebruikt voor therapeutische of klinische doeleinden.