Interactify.be by Mojuice – Interactieve bedrijfsactiviteiten

www.interactify.be bundelt een aantal interactieve ideeën voor personeelsfeesten en andere bedrijfsactiviteiten die de deelnemers nauwer bij het gebeuren willen betrekken. “Het is een overzichtelijke opsomming van verschillende mogelijkheden die de interactiviteit van al deze evenementen intensiever maken, hoe meer mensen bij een feest of andere gebeurtenis betrokken worden, hoe groter de impact.”

Nooit meer ‘slechte’ DJ’s

Onder de noemer ‘SMS The DJ’ kunnen deelnemers aan een (personeels)feest hun voorkeur bekend maken via een gratis SMS. We hebben  up-to-date lijsten opgesteld met songs uit verschillende genres waar de mensen uit kunnen kiezen. Wij bezorgen het overzicht aan de DJ die alles netjes in zijn set kan verwerken. Met die optie willen we de strijd aanbinden met het fenomeen van ‘de slechte DJ’. Het publiek kiest immers zelf…”

And the band played on…

Wie het iets chiquer wil, kan opteren voor ‘SMS The Band’. “Een live band geeft elk feest een extra cachet en als die band dan ook nog eens een set speelt met nummers die de mensen via SMS mee kunnen bepalen, vormt dat ongetwijfeld een unieke meerwaarde. We hebben een lijst met een vijftigtal nummers, waar op basis van de sms’jes een ‘top 15’ wordt gemaakt die dan op het feest ten gehore wordt gebracht.”

Feestelijke foto’s

Om elk feest een visueel extraatje te geven, is er de ‘Automatic Foto Shoot’. “Het personeel of eventuele andere feestvierders kunnen met een druk op de knop een foto nemen met de gewenste achtergrond. Naar keuze wordt de foto dan geprint, gedeeld op Facebook of ge-e-maild. Iets gelijkaardigs is de ‘Mobile Fotoshoot’, waarbij de hostessen een actiefoto nemen met een tablet. Ook deze kan dan worden geprint, verspreid via sociale media of via mail bezorgd.”

Meeting tools

Naast de party opties, biedt de website ook een aantal ‘meeting tools’. “Een mooi voorbeeld daarvan is de ‘Twitter Wall’, waarbij wij de boodschappen verzamelen en vervolgens op een wall laten verschijnen. We hebben ook een voting systeem uitgewerkt dat zowel via SMS als tablet werkt en een uitgekiend i-conference systeem.  Dit laatste is een unieke tool die je toelaat vde presentatie van het grote scherm op je eigen tablet of laptop te volgen. Via deze tool kun je zelfs vragen stellen aan de moderator, twitteren, alle slides downloaden, enz. Kortom: het systeem omvat alles wat een moderne meeting vereist.