Een Warm Welkom voor Maximaal 5.000 Gasten in het Hart van Gent bij ICC

Bij Gent ICC draait alles om gastvrijheid en zorg, onder het inspirerende motto “We Care.” Deze prestigieuze locatie biedt meer dan alleen ruimte; het biedt een perfecte mix van unieke architectuur en onvermoeibare begeleiding door ons toegewijde “We Care”-team, bestaande uit enthousiaste evenementenexperts. Voor ons is “We Care” niet zomaar een slogan: uw persoonlijke accountmanager bekijkt, coördineert en verzorgt elk detail, van het prille begin tot het grandioze einde. Dit betekent dat wij alleen maar aangename verrassingen voor u in petto hebben!

Citadelpark: Een Oase van Rust

Bij een bezoek aan het ICC International Convention Center in Gent is het een absolute aanrader om extra tijd in te plannen om te genieten van het prachtige Citadelpark, waarin Gent ICC schitterend is gelegen. Dit park is niet zomaar een park; het is het grootste park van Gent, gevuld met een diversiteit aan boomsoorten, waaronder enkele zeldzame exemplaren. Het park biedt een oase van rust te midden van de levendige stad.

Het 3-Zetelconcept

Gent ICC is op geen enkele wijze terughoudend als het aankomt op grootsheid. Wanneer u een groot evenement plant, bijvoorbeeld een congres voor 1.000 genodigden, kunnen uw gasten gedurende het gehele evenement op dezelfde verdieping verblijven. Hierdoor blijft uw gezelschap mooi bij elkaar. In België zijn er slechts drie congrescentra die speciaal met dit doel zijn gebouwd, en Gent ICC is er een van!

Een Scala aan Zalen

U heeft de keuze uit maar liefst 20 veelzijdige zalen, geschikt voor groepen vanaf 50 personen. Zelfs als u een dansfeest wilt organiseren met maar liefst 1.500 genodigden, is dat bij ons mogelijk. Of het nu gaat om een salsanight, techno-evenement of een bal populair, u noemt het, wij realiseren het!

In totaal kan Gent ICC maar liefst 5.000 gasten verwelkomen in een ruimte van 17.000 kubieke meter. Bent u benieuwd of Gent ICC daadwerkelijk de ideale locatie is voor uw volgende evenement? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend bezoek!


Ik hoop dat dit de tekst op een aantrekkelijke en informatieve manier heeft herwerkt. Als je nog verdere aanpassingen of specifieke verzoeken hebt, laat het me dan weten.