Over het hotel

Corsendonk Duinse Polders is gelegen in Blankenberge, op 200 meter van het strand. Het beschikt over een eigen bar, een restaurant, een ruime tuin met een terras en een speeltuin, petanquebanen, minigolf, tennis, volley-, basket- en minivoetbal en gratis WiFi in alle ruimtes.

Corsendonk Duinse Polders verwelkomt zowel families als groepen in een hartelijke, familiale sfeer. Het team staat garant voor een warm onthaal en een heerlijke keuken. Het vakantiecentrum beschikt over 149 comfortabele kamers waaronder ook studio’s met kookhoek.

Een ruim en rustig gelegen complex dat gastronomie, logies en zakelijke infrastructuur onder één dak verenigt, dat is het Corsendonk Duinse Polders. Er is gratis privéparkeergelegenheid bij de accommodatie aanwezig.

Vergaderen

Corsendonk Duinse Polders, een meeting met zicht op zee!

Een ruim en rustig gelegen complex dat maaltijden, logies en zakelijke infrastructuur onder één dak verenigt, dat is domein Duinse Polders. Het domein beschikt over een moderne congreszaal voor 450 personen, 3 vergaderruimten met elk een capaciteit tot 150 personen en daarnaast zijn er nog 10 kleinere zaaltjes voor 10 tot 50 personen.

Onze ruime parking zorgt voor de nodige tijdswinst en een vlot onthaal. Voor wie zich zonder wagen naar Corsendonk Duinse Polders begeeft is er een halte van de kusttram vlak voor het domein. Spoorwegstation van Blankenberge is gelegen op 2 km van het domein.

U geniet van gratis Wi-Fi in het hele gebouw zodat uw deelnemers toch bereikbaar en up-to-date blijven. Indien u dit wenst kan er ook een overnachting aan uw bezoek gekoppeld worden om zo het comfort te verhogen.

Feesten

Bent u op zoek naar een locatie om een feest te organiseren om nog eens gezellig samen te zijn? Een receptie met aangepaste hapjes, een uitgebreid buffet of ten volle genieten van een heerlijk menu, dit zijn maar enkele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Om de avond te vervolledigen kunt u ook in één van onze zalen nog een leuk dansfeest geven. U kunt zelf een DJ kiezen of beroep doen op één van onze vaste partners. Kortom, een gezellige avond is gegarandeerd!