Azur en Ardenne – Vergaderzalen in Durbuy

Een uitzonderlijk groen kader en een ultramoderne infrastructuur maken van Azur en Ardenne de ideale omgeving voor het organiseren van uw seminaries, al dan niet residentieel, en uw zakelijke bijeenkomsten.

Naast het hoofdgebouw, op wandelafstand, bevindt zich het seminariecomplex, dat beschikt over drie polyvalente zalen: de zalen Saphir en Turquoise op het gelijkvloers en de ruimere zaal Céleste, op de eerste verdieping. Ze beschikken allemaal over de noodzakelijke voorzieningen en dit gebouw is eveneens aangepast aan personen met beperkte mobiliteit.

Alle zalen beschikken over een schitterende lichtinval.

De zalen zijn modulair herschikbaar en beschikken over high-tech apparatuur teneinde maximaal tegemoet te komen aan uw behoeften (vergaderingen, uiteenzettingen, productpresentaties, opleidingen, workshop, videoconferentie, enz.). In totaal kunnen 266 personen in theaterstijl plaatsnemen.

De inkomhal werd ruim opgevat, zodat deze kan aangewend worden voor het aanbieden van een welkomstdrank en eventuele koffiepauzes.

Aansluitend bij de seminariezalen bevindt zich de polyvalente zaal Lazuli, waar ontbijten, lunches, diners, cocktails, tentoonstellingen en andere evenementen kunnen georganiseerd worden.

Een gratis ruime parking grenst aan het gebouw.

Voor uw residentiële seminaires beschikt het domein Azur en Ardenne over 54 kamers, die voorzien zijn van alle comfort, alsook over 14 afzonderlijke woningen voor 6 tot 8 personen.