Welkom in het betoverende Château de Vignée, een waar juweeltje gelegen in de schilderachtige Ardennen, in de parel van Rochefort. Dit prachtige kasteel, opgetrokken uit lokale natuursteen op de ruïnes van een oud gebouw, omarmt de eeuwenoude geschiedenis van het domein.

Overnachten

Ontdek de weelde van 25 unieke kamers in Château de Vignée. Kies uit diverse kamertypes, zoals de Royal Suite, Junior Suite, Superior Room, Deluxe Room, Comfort Room Château en Comfort Room Lesse. Elke kamer weerspiegelt het unieke landschap van de Ardennen.

Culinair Genieten

Laat je smaakpapillen dansen in Château de Vignée, waar Gault & Millau-chef Kwinten Boelen je meeneemt op een culinaire reis met streekverse ingrediënten.

Meetings en Events

Ontdek twee unieke en lichtrijke zalen in Château de Vignée, perfect voor meetings of events te midden van een buitengewone omgeving. Zaal ‘Bordeaux’, de ruimere van de twee, biedt een mezzanine en een oppervlakte van 200m2, geschikt voor 45 tot 265 gasten. Zaal ‘Bourgogne’, intiemer met 120m2, is ideaal voor kleinere gelegenheden, voor 30 tot 145 gasten. Beide zalen passen zich flexibel aan, ondersteund door aangrenzende buitenruimtes en moderne presentatiemogelijkheden.

Herbronnen

Verwen lichaam en geest in de spa van Château de Vignée en ontdek verschillende wellnessrituelen, zowel indoor in de hamam en het zwembad, als outdoor in de Finse sauna met uitzicht op de rivieroever. Een verkwikkende ijsemmerdouche en waterbassins van Kneipp bieden ultieme ontspanning. Ervaar gelaats- of lichaamsverzorging met exclusieve producten van Caudalie, een Frans label dat 100% natuurlijke ingrediënten omarmt.

Ontspanning na Inspanning

Na een succesvolle meeting is Château de Vignée de perfecte uitvalsbasis om de Ardense heuvels te verkennen. Verken per rustige wandeling, fikse tocht of ontdek de pittoreske dorpjes in de vallei per fiets. Voor golfliefhebbers biedt de nabijgelegen Royal Golf Club Château Royal d’Ardenne met 18 holes en natuurlijke hoogteverschillen een koninklijke ervaring temidden van een groen landschap. Keuze te over!