Goldfish Industries – Party Rental

Goldfish Industries – Party Rental is een jonge en snelgroeiende speler in de markt van de verhuur van feestmateriaal, gevestigd te Kruibeke in het industriepark aan de afrit van de E17. Voor haar klanten levert Goldfish Industries – Party Rental in heel Vlaanderen (focus regio Antwerpen) feestmateriaal op diverse locaties. Het klantenbestand bestaat uit 85% professionele klanten uit de sector (feestzalen, cateringbedrijven, festivals, eventbureau’s, weddingplanners, …).

Taakomschrijving

Qua transporten gaat het concreet om het leveren en terug ophalen van meubilair (tafels, stoelen, bars, koelkasten,…), tafelgerei (porselein, bestek, glaswerk), en andere zaken (vestiairerekken, lounge corners, afzetpaaltjes, …) die geleverd worden op locaties zoals feestzalen, cateringbedrijven, particuliere thuisadressen, festivals, …

De materialen worden door ons magazijnteam klaargemaakt en verpakt op karren en paletten, om het optimaal laden en lossen van de vrachtwagen mogelijk te maken.
De chauffeur laadt zelf de vrachtwagen met de klaarstaande materialen in het magazijn.

Bij het terug ophalen op de locatie dient de chauffeur vaak wel zelf voor het klaarmaken van de materialen voor transport te zorgen (op karren en paletten stapelen, inwikkelen met folie, en vrachtwagen laden).

De vrachtwagen betreft een 12,5T voertuig met gesloten laadbak van 7,5m en laadklep.
Leveringen gebeuren vooral op donderdag en vrijdag, terwijl op maandag en dinsdag diezelfde materialen (na het feest of evenement) terug bij de klanten worden opgehaald. Zo goed als alle ritten vinden plaats tijdens de kantooruren (8u – 18u).

Er wordt regelmatig ook op zaterdag gewerkt, waarbij een andere dag in die week dan als 2e weekenddag geldt voor degene die op zaterdag heeft gewerkt. Op zondag wordt er niet gewerkt.

Profiel

Als chauffeur ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Je bent in het bezit van een rijbewijs C + vakbekwaamheid (code95). Je bent het gezicht bij de klant op locatie, waardoor een verzorgd voorkomen, perfect Nederlands, en klantvriendelijkheid dan ook een absolute must zijn.
Je takenpakket omvat ook meer dan enkel rijden.

Je zorgt zelf voor het laden en lossen, en je zal ook steeds ter plekke de materialen moeten sorteren, klaarzetten en inwikkelen voor transport. Dit alles terwijl je de leveringsbon bij de hand hebt om de aantallen te controleren.
We zijn dus niet enkel op zoek naar een nauwkeurige en voorzichtige chauffeur, maar tegelijk ook naar een persoon die op de locatie zijn handen uit de mouwen wil en kan steken.

Ons aanbod

Deze functie kan zowel voltijds als deeltijds uitgevoerd worden. Naast een toffe sector, stabiele werkomgeving & uurrooster kan je ook rekenen op een correcte verloning. Zie jij jezelf als de geschikte persoon voor deze vacature en wil je ons jong en dynamisch team vervoegen? Mail ons dan om je kandidaat te stellen.