Sinds 1987 staat The Outsider in voor de organisatie van tal van bedrijfsevenementen, seminaries, teambuildings, incentives en sportieve trophy’s/raids.

The Outsider Ardennes richt zich op verschillende doelgroepen, waaronder ook de bedrijfswereld. Wij organiseren voor u en uw team unieke “belevenissen”, liefst omringd door en temidden de natuur.

Ons professioneel en dynamisch team neemt uw event van begin tot eind in handen en biedt u een totaalconcept dat tot in de puntjes is verzorgd en uitgewerkt.

Ons team is meertalig, polyvalent en flexibel. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een uitgebreide technische en humane kennis en daarnaast ook de nodige knowhow.

Voor elk wat wils… iedereen is uniek!

Elke organisatie en elke team heeft zijn identiteit en zijn specifieke waarden en normen. Ook in onze branche is elk event een event op zich en dus uniek.

Ons creatief team zoekt naar de perfecte formule voor elke aanvraag, rekening houdend met uw wensen en uw budget. Dankzij uw persoonlijke inbreng en onze jarenlange ervaring maken we uw event samen tot een succes.

Onderbouwde doelstellingen koppelen aan de gekozen activiteiten, de groepsgeest en de filosofie van het bedrijf is een kunst waarin The Outsider Ardennes reeds jaren een ruime expertise heeft, zowel op eigen locaties als op eender welke site of regio naar keuze en indien gewenst, zelfs in het buitenland. Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde partners die kwaliteit hoog in het vaandel dragen.

Of het nu een incentive betreft voor eigen werknemers, een teambuilding-trip, een family day of een meeting-event, wij bouwen graag een doordacht programma voor u uit.

Via een persoonlijk gesprek bekijken we graag samen hoe we u verder kunnen helpen, want zoals gezegd, elk event is uniek. Contacteer ons dus gerust.

Bekijk zeker ook ons aanbod aan meer gestandaardiseerde activiteiten.