Durf je beestig goed te amuseren

Koe-mmuniceren, koe-nnecteren en koe-coonen. Dát zijn de drie sleutelwoorden bij FarmFun. Met de Farm Games en Farm Expert Games krijgen koe-llega’s en vrienden een leuke mix van denken en doen voorgeschoteld. Het ultieme doel? De kuddegeest versterken! De setting? Het erf, de stallen en de weides van onze melkveebedrijven in Aalter, Beveren, Bocholt, Essen, Geel, Merchtem, Poperinge en nu ook Velp NB in Nederland.

Zowel actieve én minder actieve koe-llega’s hebben hun rol in de meest waanzinnige teambuildingactiviteiten waarbij communiceren, samenwerken en gezond boerenverstand belangrijk zijn.

Zitten de teambuildingactiviteiten erop? Dan kunnen jullie gezellig napraten tijdens een heerlijke Farm-maaltijd. Het resultaat? Je beleeft farmtastisch veel fun, versterkt het kuddegevoel in je team en geniet van een dag waar je jaren nadien nóg van loeit!

De troeven van een originele teambuildingactiviteit bij FarmFun

  • Je krijgt een doordacht programma van teambuildingactiviteiten die de teamspirit op een farmidabele manier verhogen.
  • Je bent op de gezonde boerenbuiten. Frisse neus en een briesje eau-de-vache? Check!
  • Je voegt zelf extra’s toe, zoals catering of een seminar, zodat de teambuilding perfect afgestemd is op de wensen van jouw kudde.
  • Je werkt voor je programma op maat samen met farmbitieuze professionals, want bij FarmFun hebben we jarenlange ervaring in originele teambuildings.
  • Je gaat voor (melk)tonnen fun. Wie naar onze weides afzakt, is klaar om zich beestig te amuseren!