Vergaderen tussen de stad en het Centraal Station, tegenover het stadspark.

Op een unieke locatie bevindt zich het Mercure Antwerp City Centre. Met 4 multifunctionele vergaderzalen, de ideale locatie voor uw volgende vergadering in Antwerpen.
Het Mercure Antwerp City Centre biedt 127 comfortabele kamers. Op de begane grond bevindt zich onze bar en restaurant. Voor de sportieve gast is er onze mini-gym.
Indien u met de auto komt kunt u de auto parkeren op onze parkeerplaats of in een van de publieke parkeergarages in de omgeving.

Wij bieden zalen voor vergaderingen van 2 tot 80 personen. Op het gelijkvloers zijn twee van onze vergaderzalen om te vormen tot één grote vergaderzaal met een oppervlakte van 110 m². Deze heeft een maximum capaciteit van 80 personen in theaterstijl of 60 personen in schoolstijl. De aparte zalen hebben telkens een oppervlakte van 55m2.

De vergaderzaal op de benedenverdieping heeft een totale oppervlakte van 66 m² en biedt plaats aan 80 personen in theaterstijl.
Voor uw kleinere vergaderingen tot 8 personen bieden wij 1 boardroom met natuurlijk daglicht.

Vergaderpakketten in het Mercure Antwerp City Centre.

Wij bieden meerdere vergaderpakketten aan die aansluiten op uw wensen. Van een basispakket tot een pakket met volledige 3-gangenlunch.

Graag bespreken wij met u welk pakket het beste bij uw wensen past.

Volgende zaken zijn inbegrepen in al onze pakketten:

Gebruik van de vergaderzaal voor een volledige dag (8 uur).
Gebruik van audio-visueel materiaal (beamer, scherm, flipchart, pen en papier).
Koffie- & theefaciliteiten gedurende de hele dag.
Gratis WiFi.
De vergaderzaal wordt opgesteld volgens uw wensen.