Flinckheuvel is een exclusief adres voor al uw recepties, feesten, vergaderingen en banketten. De zalen zijn prachtig gedecoreerd met zilver, kristal en antiek. U wordt hier in een sfeervolle omgeving culinair verwend met grote creativiteit.
Deze oude en majestueuze hoeve is een onderdeel van het historische kasteel van ’s Gravenwezel. Wanneer het weer het toelaat, kan u uw evenement, feest of banket laten plaatsvinden in onze sprookjesachtige tuin. 

Ook voor uw bedrijfspresentaties en feesten bent u bij Flinckheuvel aan het juiste adres. Dit al dan niet in combinatie met een heerlijke walking dinner of zittend diner.

Onze salons zijn voorzien van alle comfort om elke feest of evenement een exclusief karakter te geven.  Flinckheuvel beschikt over een keuze aan grote en kleine zalen zodat u zowel een grote groep genodigden als een klein aantal gasten in de allerbeste omstandigheden kunt ontvangen. Alle soorten seminars kunnen doorgaan te Flinckheuvel: directievergaderingen, lezingen, vormingsdagen, symposia, productpresentaties,…
Dankzij onze vlotte bereikbaarheid en onze ligging in de noordrand van Antwerpen, kunnen alle genodigden snel en eenvoudig ter plaatste komen. Vervolgens zorgt onze hartelijke ontvangst alsook de verzorgde koffiepauzes en tussendoortjes voor een vlekkeloze afwerking.