Coeur Catering drukt al 20 jaar met veel enthousiasme zijn stempel op de cateringwereld in België en het buitenland en dat met een team van om en bij de 40 vaste, gedreven en professionele medewerkers. We zijn al jarenlang de exclusieve cateringpartner van Film Fest Gent en het Festival van Vlaanderen.

Onze kracht? Een gedreven team, jarenlange expertise, een creatieve kijk en een scherp oog voor perfectionisme.

In 2010 lanceerden we Rooftop Bar&Restaurant Gaston. Het is – behalve het mooiste dakrestaurant van Gent tijdens de zomermaanden – een gegeerde locatie doorheen het jaar voor elk privé of professioneel event.

Sinds 2019 zijn we exclusieve cateraar verbonden aan het prestigieuze Muziekcentrum De Bijloke en het Stadsmuseum Gent. We zijn ook uitbater van STAMcafé op de zelfde site.

Daarnaast ontfermt Coeur Catering zich over de catering van elk type event – privé of corporate – in tal van andere feestzalen en eventlocaties in heel België en ver daarbuiten. En toch hoeft u zich niet te binden aan een vaste locatie aangezien Coeur Catering even goed en waar dan ook een mobiele unit kan voorzien.

Coeur Catering streeft naar een verhaal op maat van zijn klanten.

Coeur Catering streeft naar een verhaal op maat van zijn klanten en kookt met liefde voor het product en oog voor detail, verfijnd en toch ongedwongen.

Coeur Catering gaat al jaren prat op een duurzame aanpak, een visie die vervlochten is in het DNA van het bedrijf. Sinds 2018 gieten we deze ambities in een concreet actieplan: E-COEUR.

Meer informatie kan u vinden op onze website en onze sociale media. Laat u inspireren door de sfeerbeelden genomen tijdens onze evenementen, onze beste recepten die we graag met u delen op onze blog en de verhalen over onze culinaire uitdagingen die we dag in dag uit aangaan.

Wij kijken er naar uit om samen met u een nieuwe culinaire uitdaging aan te gaan.

Sebastiaan, Wim, Peter, Ruben en Valeria
Managing Partners
#happypeoplemakegreatfood