Silverspoon organiseert uw event met de grootste toewijding! “Een feest organiseren dat perfect bij het karakter en de uitstraling van de klant past, is de grote uitdaging. En de ultieme bedoeling van een Silverspoon-feest.

Het geheim van een schitterend feest schuilt niet in het budget maar in het perfect op elkaar afstemmen van de locatie, het thema, de aankleding, de materiaalkeuze en het menu. Streven naar een climax en het inbouwen van verrassingselementen zorgen voor extra ambiance.” U kan dan ook rekenen op een zeer persoonlijke en efficiënte service.

De visie kan het best omschreven worden als : hedendaags, vernieuwend, uniek, tot in de puntjes afgewerkt…Het Silverspoon-team creëert hoogwaardige gerechten, met oog voor detail.

De grootste uitdaging voor de medewerkers van Silverspoon is niet enkel uw gasten, maar ook u, te verrassen met een prachtig en onvergetelijk feest.

Als u spreekt over Silverspoon, denkt u aan catering van het allerhoogste niveau, waarbij elk detail telt. En daar staat het Silverspoon-team u graag met raad en daad in bij.

Silverspoon is dan ook geen toevallig gekozen naam.

Een klein kunstwerk, een uniek detail dat past bij elke tafel, onaantastbaar en blijvend.