Ontdek de Magie van Ons Museum: Waar Evenementen Onvergetelijk Worden

Bent u op zoek naar een spectaculaire en exclusieve locatie voor uw volgende evenement? Of het nu gaat om een wetenschappelijke conferentie, een productlancering of een stijlvol galadiner, het Museum staat klaar om u en uw gasten een ervaring te bezorgen die de tand des tijds zal doorstaan.

Een Unieke Belevenis

Zodra de deuren van ons Museum zich sluiten voor het publiek, staan wij klaar om een wereld van mogelijkheden te ontsluiten. U kunt kiezen voor een receptie op de mezzanine in de Galerij van Dinosauriërs, een ontspannen borrel in de Lobby BiodiverCITY, of een sfeervol zittend diner te midden van de majestueuze dinosauriërs.

Sommige klanten verlangen naar een adembenemende productlancering of boeiende presentatie, terwijl anderen enthousiast zijn over rondleidingen door het hele Museum, langs indrukwekkende zalen en galerijen. Of misschien wilt u het hele Museum openstellen voor een verrukkelijke walking dinner, van de Galerij van de Evolutie op de bovenste verdieping, langs de Insectenzaal, de Schelpenzaal en de dinosauriërs, helemaal naar beneden bij de Mineralenzaal en de fascinerende mosasauriërs.

Of u nu een intiem diner voor 15 personen organiseert of een spectaculaire avond voor 1.500 gasten plant, het Museum garandeert dat uw evenement onvergetelijk wordt.

Ook Overdag Verwelkomen Wij U

Onze vergaderzalen en auditoria zijn ook beschikbaar voor dagbijeenkomsten. Of u nu een bescheiden zakelijke bijeenkomst of een grootschalige conferentie met maximaal 150 deelnemers wilt organiseren, wij bieden de oplossing. Uw deelnemers zullen het waarderen om enkele arbeidsuren door te brengen in de inspirerende omgeving van ons Museum.