De ideale locatie voor een uniek evenement bij Landcommanderij Alden Biesen.

Landcommanderij Alden Biesen: Where epic stories begin.

Gelegen in het groene hart van Haspengouw is de 13de-eeuwse Landcommanderij Alden Biesen een van de meest inspirerende kasteeldomeinen van België en Nederland. Het kasteeldomein kijkt als een betoverende erfgoedparel uit over het Limburgse landschap. Of je nu een zakelijke bijeenkomst, conferentie, seminarie of ander evenement plant; Alden Biesen biedt, dankzij haar ruim aanbod aan meeting faciliteiten en vergadermogelijkheden, een ongeëvenaarde locatie aan voor een onvergetelijke ervaring.

Inspirerend kasteel

Reeds bij aankomst voel en zie je de indrukwekkende geschiedenis en schoonheid van de historische gebouwen. De statige waterburcht en omliggende gebouwen met weelderige tuinen, boomgaarden en Engels park geven een unieke en inspirerende sfeer aan uw evenement.

Moderne faciliteiten

De Landcommanderij beschikt over meer dan 30 vergaderzalen en diverse polyvalente ruimtes, een auditorium, de indrukwekkende waterburcht en verschillende buitenterreinen.

We combineren moeiteloos de charme van het verleden met de technologie van vandaag. Zo beschikt Alden Biesen over up-to-date audiovisueel materiaal zoals ClickShare, lavalier microfoons en geavanceerde projectors. We bieden ook steeds een professionele technische ondersteuning om uw evenement vlekkeloos te laten verlopen.

Heerlijk overnachten

Voor deelnemers die willen overnachten zijn er 30 comfortabele en stijlvolle accommodaties. Ideaal voor een meerdaagse bijeenkomst of om te ontspannen na een lange dag vergaderen. De kamers bevinden zich in de historische gebouwen midden op het domein waardoor gasten kunnen genieten van een overnachting op een unieke locatie.

Culinair genot

Bij Alden Biesen geloven we dat goed eten deel uitmaakt van de beleving. Onze eigen getalenteerde chefs bereiden graag heerlijke gerechten met verse en seizoensgebonden ingrediënten. U kan ook een van onze vaste cateraars inschakelen.

Of het nu gaat om een informele lunch, gezellige brunch of een uitgebreid diner, we hebben opties voor elke smaak en (dieet)wens.

Ontspanning

Tijdens uw congres of evenement kunt u natuurlijk ook rekenen op voldoende ontspanning. Verken de prachtige tuinen of maak een wandeling door het historische landgoed. Op ons uitgestrekte domein zijn er ook tal van mogelijkheden voor leuke teambuildingactiviteiten, zoals o.a. onze uitdagende escape room. U kan natuurlijk ook steeds een bezoek brengen aan omliggende musea of gaan shoppen in de naburige steden.

Bereikbaarheid

De Landcommanderij is gelegen in de driehoek tussen Hasselt, Maastricht en Luik. Met nabijgelegen luchthavens, snelwegen en treinstation is Alden Biesen goed bereikbaar voor zowel regionale als internationale gasten. Bovendien bieden we een ruime parkeergelegenheid voor degenen die met de auto komen.

Beste congreslocatie

Bij Alden Biesen koesteren we onze unieke erfgoedsetting en maken we zorgvuldige keuzes over de activiteiten die hier plaatsvinden.

We zijn er trots op dat we het Flanders Heritage Venue-label dragen en de laatste jaren meerdere prijzen hebben gewonnen als beste congreslocatie van België.

Uw evenement bij Alden Biesen

Geïnspireerd door ons verhaal? Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het plannen en uitvoeren van uw succesvol evenement. Neem vrijblijvend contact op om uw plannen te bespreken.