Het laatste nieuws

Telewerk domineert momenteel ons leven. We moeten vier dagen per week verplicht thuiswerken en zien hierdoor slechts enkele van onze collega’s één keer per week. Daarnaast is het jammer genoeg verboden om een fysieke eindejaarsteambuilding te organiseren… En zeg nu zelf wat is er belangrijker dan een goeie band met jouw collega’s en het team!

Funkey heeft de oplossing om de eindejaarsperiode toch met een ‘team-knal’ te eindigen! Naast hun ruime aanbod van fysieke teambuildings hebben ze ook een groot aanbod aan online alternatieven. In totaal kan je meer dan 50 remote teambuildings op hun website terugvinden!

Online workshops, tastings, escape games, quizzen, creatieve uitdagingen en zelf een mentalist die jullie online verwonderd. Het kan allemaal bij Funkey!  Zin in een virtuele chocolade tasting, een cocktailworkshop of misschien toch een moordspel met je collega’s.  Funkey got your back!

Jingle all the way met de kerstquiz en andere online games die volledig in het eindejaarsthema gegoten zijn.

Het volledige online aanbod kan je ontdekken op hun website. Je kan er zelf een catalogus downloaden met een handig overzicht van alle activiteiten: https://funkey.be/teambuilding/covid-proof/online/

Mag het ietsje meer zijn?

Ook indien je na de activiteit nog even wil napraten met je collega’s of als je tijdens de activiteit wil genieten van een hapje of drankje kan je bij Funkey terecht. Ze hebben een aantal apéroboxen die geleverd kunnen worden bij elke deelnemer thuis.

Originele teambuilding activiteiten voor bedrijven – Funkey