Het laatste nieuws

Eventonline bestaat 16 jaar vandaag, wanneer ik terugkijk naar hoe het allemaal begonnen is, ben ik trots op waar we nu staan als bedrijf.

Ook in deze moeilijke periode hebben we ons keer op keer kunnen inzetten voor de sector. Via Mice Magazine hebben we honderden berichten gepost. We zijn dan ook doorheen de jaren uitgegroeid tot een full-size communicatiebureau, specifiek voor de MICE sector.

Een speciale dank gaat uit naar de talloze klanten die afgelopen jaar in ons zijn blijven geloven. Het was immers niet vanzelfsprekend, daarom: een diepe buiging.

We voorzien dit jaar nog een volledig nieuwe website, maar niet alleen dat, Eventonline zal een totaal nieuwe look krijgen. Ook ons 15-jarig jubileum zouden we nog gráág dit jaar laten plaatsvinden. En last but not least, tegen begin 2022 zal er een nieuwe website van Mice Magazine gelanceerd worden.

Met andere woorden: we hebben niet stilgezeten tijdens deze lockdown. Ik kijk zeer positief naar de toekomst, de mooiste sector van ons land is nu meer dan 1 jaar op slot.

Olivier en mezelf zijn er van overtuigd dat de heropstart zal gebeuren in september, op een veilige manier. 2022 zal dan ook één van de drukste jaren ooit worden. We zullen immers nooit stoppen met events te organiseren, nog even de tanden op elkaar…en dan knallen!

Nu ga ik genieten van een goed glas champagne, op jullie gezondheid en op die van Eventonline.

W&W

MICE BROTHERS FOR LIFE!