Het laatste nieuws

Dertigkoppig team experience-driven communication specialisten

Communicatiebureau The Oval Office kondigt aan dat haar Amsterdamse team en het Nederlandse Bureau voor Reuring één worden. Door hun krachten te bundelen willen ze het sterkste ‘experience-driven’ communicatiebureau van Nederland worden. Het bureau dat écht verbindt via de kracht van empathie. The Oval Office heeft kantoren in België, Frankrijk en Nederland.

Sterker, diverser, internationaler

Vanuit een gezamenlijke visie nemen beide bureaus vandaag een grote stap: Bureau voor Reuring en The Oval Office gaan voor een volledige fusie. Ze creëren samen ‘het bureau van morgen’ om ‘de klant van morgen’ optimaal te ondersteunen bij al haar communicatie-uitdagingen. Het wordt een creatief communicatiebureau dat, vanuit de kracht van empathie, streeft naar échte verbinding tussen merken en hun publiek.

Beiden onderscheiden zich al jaren door events en activaties centraal te stellen in hun campagnes. Mooie merken als Randstad, Google, bol.com, Nintendo, Snapchat en Thuisbezorgd.nl weten hun weg naar hen te vinden. De ondernemers achter deze bureaus, Christine van Dalen en Wouter Boits willen hun klanten optimaal servicen door de markt altijd een stapje voor te zijn. En die markt is volop in beweging: meer dan ooit blijkt ze hybride, divers, human-centric, gespecialiseerd én geïntegreerd.

Wouter Boits, CEO The Oval Office: De samenleving verwacht meer van merken. Meer respect, openheid en transparantie. Een campagne moet door mensen worden beleefd als een ervaring die een echte meerwaarde aan hun leven geeft, niet als een ongevraagde onderbreking. Christine en ik delen dezelfde visie op communicatie, die we nu dankzij de fusie met nog meer slagkracht gaan realiseren”.

1 + 1 = 30

Het straks dertigkoppige team verenigt alle expertise die vandaag van een activerend communicatiebureau kan worden verwacht: een mix van ‘live’, ‘digital’, ‘content’, ‘social’, ‘loyalty’, ‘branding’ en ‘media’. Door samen op te trekken wordt de schaal aanzienlijk vergroot. Niet alleen in Nederland, maar ook in België en Frankrijk wordt via de kantoren van The Oval Office hetzelfde sterke werk geleverd, zonder dat taal- en cultuurgrenzen een hindernis vormen.

Bureau voor Reuring oprichter Christine van Dalen neemt in de Nederlandse nieuwe organisatie de rol van Strategy Director op zich, zodat ze haar volledige focus aan klanten kan geven. Daardoor ontstaat er behoefte aan een inspirerende Managing Director, waar op dit moment een vacature voor wordt uitgezet.

Christine van Dalen, CEO Bureau voor Reuring“Mijn liefde voor het werk komt vooral tot uiting in de gesprekken met klanten en in het ontwikkelen van concepten en campagnes. Ik prijs mij gelukkig dat ik me daar nu op kan focussen door met een groter team en een ervaren, getalenteerd MT te gaan werken.”

Als eerste stap verhuist The Oval Office in september naar het huidige kantoor van het Bureau voor Reuring, in de Diamantfabriek aan de Tolstraat in Amsterdam. Op termijn gaat de gefuseerde organisatie verder onder de naam The Oval Office.

Evenement organisator – The Oval Office