Het laatste nieuws

Wase ondernemers Van der Valk Hotel Beveren en Restaurant ‘t Korennaer slaan de handen in elkaar en pakken uit met een uniek concept: the Private Dining Star Edition! Zowel op 11 als 12 december kunnen gasten komen genieten van een heerlijke sterrenmenu aan tafel geserveerd in een van de 140 kamers. Dit arrangement is helemaal coronaproof!

Creatief in deze moeilijke tijd

Voor heel veel sectoren is 2020 een moeilijk jaar geweest, maar ook voor de horeca heeft de coronacrisis een enorme impact gehad. Gezien de verplichte sluiting zijn horecaondernemers Tim Van der Valk en Edwin Van Goethem beiden weer actief aan de slag gegaan met takeaway en delivery. Maar toch zochten ze beiden nog die extra beleving. “Toen de horeca opnieuw moest sluiten is het team van Hotel Beveren meteen van start gegaan met een private dining concept op onze kamers. We merkten dat een diner met overnachting op de kamer bij veel mensen in de smaak viel en zijn vervolgens opzoek gegaan naar een externe partner om zo een speciale editie uit te werken”, aldus Tim Van der Valk.

Restaurant ‘t Korennaer scoorde opnieuw een 16/20 in Gault&Millau en is al jaren een verankerde waarde in het Waasland. “De keuze om met chef Edwin te gaan samenwerken was dus snel gemaakt, hij was ook meteen enthousiast”, licht Tim Van der Valk toe. Zijn zevengangen menu tijdens de Private Dining Star Edition zal bij velen in de smaak vallen.

Save the date: 11 & 12 december 2020

De eerste editie vindt plaats op zowel 11 als 12 december, het menu zit vol verrassingen en naast de overnachting is ook het ontbijt inclusief in het arrangement. Voor deze culinaire beleving betaal je € 165 per persoon. Gasten kunnen eenvoudig online boeken via https://www.hotelbeveren.be/arrangementen/private-dining-star-edition

Zowel Van der Valk Hotel Beveren en Restaurant ‘t Korennaer kijken er al naar uit om gasten te ontvangen. Tot dan!

Vergaderlocatie in Beveren – Van der Valk Hotel Beveren