Renovatie projecten van de Meeting in Brugge partners

Crowne Plaza Brugge****, het grootste vergaderhotel in Brugge, heeft de grote vergaderzaal Burgh vernieuwd. Deze vergaderzaal is geschikt voor events tot 370 gasten en kan opgesplitst worden in 5 kleinere zalen. In totaal heeft Crowne Plaza Brugge 12 meeting rooms ter beschikking. Het hotel heeft 96 ruime, modern uitgeruste hotelkamers. Uniek is het schuin geplaatste bed met oog op een rustigere nacht. Het hotel is gelegen in het historisch hart van Brugge. Bekijk de virtual tour hier.

Martin’s Brugge, 3 sterren superior hotel, heeft na de renovatie van 22 kamers in 2018 nu ook 120 extra kamers vernieuwd. Wij zijn helemaal fan van de nieuwe look met een touch van kant. 

Renovaties zijn nu ook voorbij inGolden Tulip Hotel de’Medici****. Vanaf nu kan je genieten van vergaderingen en evenementen in de vernieuwde vergaderzalen. Het hotel beschikt over 101 kamers.

Boetiekhotel, Hotel Portinari**** heeft de ontbijtruimte gerenoveerd. Er is ook een aparte ruimte voor ontbijt meetings.

Plant u een congres, meeting of event? Contacteer  het congresbureau van Brugge voor gratis professioneel advies of bestel de nieuwe Meeting & Incentive Guide 2019.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Conventiebureau Brugge – Meeting in Brugge