Het laatste nieuws

Op 14 en 15 mei vindt de tweede editie van Ink-Town Tattoo Convention plaats. De Kortrijkse Tattoo Artist Cindy Frey brengt opnieuw binnen- en buitenlandse tattoo-artiesten samen in de Black Box XXL van Kortrijk Xpo. Bezoekers maken op een toegankelijke manier kennis met het vak, de kunst en de technieken van tatoeëren.

Ink-Town haalt de tattoo uit de donkere kamer en wil het ambacht centraal stellen. Dat kan je op deze 2e editie letterlijk nemen. Met als rode draad ‘Indonesië’ maak je er kennis met de meest oude en authentieke vormen van tatoeëren. Op het Indo dorp ontdek je 9 Indonesische artiesten die deze stijl nieuw leven inblazen.

De conventie richt zich niet alleen naar ingewijden, maar naar iedereen die benieuwd is naar de tatoeagewereld. Bezoekers en artiesten worden er ondergedompeld in een volledige tattoo beleving.

Tijdens de conventie kunnen bezoekers zich laten tatoeëren maar ook kennismaken met de kunst van het tatoeëren. Artwalls en lookbooks illustreren de laatste trends. Graag iets intiemer? Tijdens Tattoo Stories zit je dicht op de huid van een Tattoo Artist. Bij wijze van spreken dan toch want in een cosy setting geniet je van korte docu’s van toonaangevende Artists.

Cindy Frey: “Ink-Town is een gezellige plek waar je kan genieten van een streepje muziek, je ogen de kost kan geven tijdens optredens van Strange People, snuisteren in accessoires en kledij met een twist, relaxen bij een barber, genieten van food & drinks, …

Dat Cindy Frey opnieuw voor Kortrijk Xpo kiest, is niet toevallig. De 1e editie was een schot in de roos en ook deze 2e editie was in een mum van tijd gevuld met internationale en nauwkeurig geselecteerde artiesten. Alle Tattoo Artists heeft Cindy Frey zelf geselecteerd en uitgenodigd.  Cindy Frey: “Tattoo Artists doen hun eigen ding, los van alle trends. Buiten de lijntjes kleuren? Ja, maar altijd met stijl. Dat verklaart hun succes tot ver voorbij de stadsgrens.”

Praktisch

Ink-Town Tattoo Convention

Zaterdag 14.05 & zondag 15.05
10 u. tot 20 u.
Kortijk Xpo
Doorniksesteenweg 216
Kortrijk Xpo is erg vlot bereikbaar. Alle info vind je hier: www.kortrijkxpo.com/praktisch/bereikbaarheid/ 

Tickets

1 dag: € 9 (vvk) / € 12 (kassa)
2 dagen: € 15 (vvk) / € 20 (kassa)

Gratis voor kinderen jonger dan veertien onder voorwaarde dat ze begeleid zijn door een volwassene.

ink-town.be

https://www.eventonline.be/detail/verhuur-eventlocatie-in-kortrijk-kortrijk-xpo-meeting-center/