Het laatste nieuws

Een regenboog aan warme kleuren, statige edelherten die vechten voor hun harem en aangename nazomer temperaturen…

De herfst is wellicht het meest afwisselende en interessante jaargetijde dat er is. De natuur en de houding van de dieren veranderen snel, ze bereiden zich langzaam voor op de winter die komen gaat. Zoek je jouw evenement te organiseren in het hart van de natuur om volop te kunnen genieten van dit kleurrijke seizoen, dan is het Domein van de Grotten van Han dé locatie bij uitstek!

Tijdens de herfst kan je ook genieten van een groots spektakel: het burlen van het hert. Vanaf midden september tot middenoktober gaan de edelherten op zoek naar de liefde, de mannetjes laten in deze periode hun lokroep horen, het burlen, en strijden op vele manieren om de vrouwtjes. De bronsttijd in het Wildpark van het Domein van de Grotten van Han is een heus openluchttoneel! Dwaal mee langs de bossen, en laat je omringen door de indrukwekkende kreten en hevige gevechten van de koning van het woud.

Het is mogelijk om zowel in de ochtend als in de avond privé tours te organiseren. Deze kunnen uiteraard vergezeld worden van een maaltijd. Wil je dit moment compleet maken met een werkoverleg, dan hebben wij ook twee seminarruimtes ter plaatse.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Kim de Lescluze via:

kdl@grotte-de-han.be
0485/026256
https://grotte-de-han.be/nl/bedrijven

Unieke incentives in de Ardennen – Domein van de Grotten van Han