Ferme de Balingue is in elk seizoen uw perfecte venue voor het organiseren van vergaderingen en bijzondere evenementen

Ferme de Balingue dateert uit 1230. Door haar historisch verleden is de Ferme een uitzonderlijke venue geworden. Het volledige domein of delen van het domein kunnen gebruikt worden voor kleine en grotere evenementen, vergaderingen, productvoorstellingen, brainstorm-meetings, op maat gemaakte evenementen en bijzondere vieringen.

Winter of zomer, Ferme de Balingue straalt in elk seizoen een unieke charme uit. De oude schuur werd in 1719 gebouwd. Ze is ideaal voor grote recepties en diners. De gallerij en de wijnbar zijn allebei intiemere ruimtes die door kleinere groepen kunnen gebruikt worden. Het gastenhuis is bijzonder comfortabel. De drie aaneensluitende leefkamers en de twee gezellige zitkamers worden vaak samen met de keuken verhuurd voor board meetings en seminaries.

Meerdaagse evenementen worden met plezier georganiseerd. Overnachten kan in de stijlvol ingerichte kamers.

Ferme de Balingue besliste om tijdens Vlaanderen’s Warmste Week een extra inspanning te leveren. De hele week werd aan de organisatie van een bijzonder prive-evenment gewerkt waarbij de profits aan Born In Africa geschonken zullen worden. Ferme de Balingue draagt Born In Africa een warm hart toe. In maart komt Josie McClure, een Zuid Afrikaanse saxofoniste naar Ferme de Balingue. Josie speelde met het Cape Town Philharmonic Orchestra. Haar komst en de komst van vele gekende sport- en mediafiguren zullen bijdragen tot een succesvol uniek evenement waaruit blijkt dat sociaal entrepreneurship vele benefits heeft.

www.fermedebalingue.com

Vergaderruimten in gerenoveerde kasteelhoeve vlakbij Brussel – Ferme de Balingue