eventonline15 leggen we de lat nog iets hoger?

15 jaar ondernemen, 15 jaar Eventonline.

Een locatie zoeken was niet echt moeilijk, de Handelsbeurs in Antwerpen opende recentelijk opnieuw de deuren, en stond reeds lang op mijn bucketlist.
Als ondernemer waren de afgelopen jaren voor mij dan ook een sprookje, maar het is allemaal echt, de komende editie in de Handelsbeurs is een echte match, een sprookje in een sprookjeslocatie.
Enkele vaste partners hebben zich reeds aangemeld. Uiteraard de Handelbeurs zelf, maar ook J&M Catering, PRG, The Frontline Company, Fielddrive, Halito en nog enkele andere bedrijven zijn reeds aan boord gesprongen!

Elk jaar vragen onze gasten zich af of we de lat nog wel hoger kunnen leggen met onze events, en ieder jaar lukt ons dat wel.
We geven ieder jaar het beste van onszelf, we investeren hier ook altijd hard in.

15 jaar Eventonline had nooit kunnen doorgaan zonder al die klanten die reeds jaren in ons product geloven. Daarom moet de lat gewoon al heel hoog liggen.
Ik kan nog niets prijs geven over de inhoud van het event, maar we gaan jullie die avond betoveren met de magie van onze mooie sector…
Ook zullen we aandacht besteden aan de voorjaarsklassieker in Mallorca, #micellorca20, maar ook #micexpedition20 zal aan bod komen …

Dus, save the date en zet alvast 2 april 2020 in vet en cursief in uw agenda! Tot dan!

PS: Volg ons op social media voor alle updates!

Erik Wood CEO Eventonline