Le CirQ was vroeger de bioscoopzaal van Hoogstraten en omstreken. Deze unieke ruimte is nu gerenoveerd en omgebouwd tot een multifunctionele zaal waarin de oude bioscoop/theaterzaal nog duidelijk te herkennen is. Het is een fantastische locatie voor trouwfeesten, bedrijfsfeesten of babyborrels en de zaal kan zelfs perfect omgetoverd worden in een discotheek. Ook galabals, fuiven, klassieke concerten, optredens en theateropvoeringen.zijn maandelijkse kost.

Sterke punten

Le CirQ behoort tot een complex van verschillende activiteiten in het centrum van Hoogstraten waaronder ook een Restaurant en Hotel met 16 kamers (www.bistrobar.be)

Dranken en bediening van de dranken wordt steeds door Le CirQ verzorgt, ze kunnen ook met hun eigen catering Mfoods een ruim aanbod brengen maar de klant is vrij om ook zelf een cateraar te voorzien..

Ter plaatse zijn alle mogelijke faciliteiten aanwezig: een professionele licht- en geluidsinstallatie, stroboscopen, PA, laser, color changers, een rookmachine, draadloze microfoon, een videomixer en een groot doorzichtprojectiescherm met projector. Dit alles wordt aangestuurd door vakbekwame technici en zorgt ervoor dat een super dansfeest praktisch gegarandeerd is.

Le Cirq is vlot bereikbaar: het ligt twee kilometer verwijderd van de snelweg op de as tussen Antwerpen en Rotterdam (afrit 2 van E19).

Werkwijze

De mensen van Le Cirq opteren voor een persoonlijke aanpak, om welk evenement het ook gaat.

Het bedrijf is flexibel, werkt correct en bewaakt nauwlettend de betaalbaarheid van elk concept.

Grootte van het bedrijf

De meeste feesten liggen tussen de 100 – 300 personen.

Le Cirq heeft een Vlarem II-vergunning voor 650 personen en er worden feesten aangenomen vanaf 50 personen.

Referenties
Diverse huwelijks- en privéfeesten, AXA-bank, KBC-bank, ING-bank Nederland, aluminiumconstructies C. Vorsselmans, Janssen Pharmaceutica, DHL, Kampioenenbal HVV, violiste Katarina Bassez, Wedding & Planning, Hed Kandi., CIRQUISE afterworks, Galabals, NYE…