Le CirQ – Zeer apparte feestzaal
Le CirQ was vroeger de bioscoopzaal van Hoogstraten. De ruimte is nu gerenoveerd en omgebouwd tot een multifunctionele zaal waarin de oude bioscoop/theaterzaal nog duidelijk te herkennen is. Er kunnen allerhande soorten evenementen plaatsvinden, zoals fuiven, klassieke concerten, optredens en theateropvoeringen.

Het is bovendien een unieke locatie voor trouwfeesten, bedrijfsfeesten of geboorterecepties en de zaal kan zelfs perfect omgetoverd worden in een discotheek.

Sterke punten
Le Cirq is vlot bereikbaar: het ligt twee kilometer verwijderd van de snelweg op de as tussen Antwerpen en Rotterdam (afrit 2 van E19).

Ter plaatse zijn alle mogelijke faciliteiten aanwezig: een professionele licht- en geluidsinstallatie, stroboscopen, PA, laser, color changers, een rookmachine, draadloze microfoons, een videomixer en een groot doorzichtprojectiescherm met projector.

Dit alles wordt aangestuurd door vakbekwame technici en zorgt ervoor dat een super dansfeest praktisch gegarandeerd is.

Werkwijze
De mensen van Le Cirq opteren voor een persoonlijke aanpak, om welk evenement het ook gaat.

Het bedrijf is flexibel, werkt correct en bewaakt nauwlettend de betaalbaarheid van elk concept.

Grootte van het bedrijf
Le Cirq heeft een Vlarem II-vergunning voor 650 personen.

De firma is pas recent van start gegaan als evenementenhal maar heeft toch al een goedgevulde agenda.

Referenties
ING-bank Nederland, aluminiumconstructies C. Vorsselmans, Janssen Pharmaceutica, DHL, Kampioenenbal HVV, violiste Katarina Bassez, Wedding & Planning, Hed Kandi en diverse privéfeesten.