Business en entertainment met zicht op zee : WP Hotels & Events
Zoekt u een stijlvol kader voor een professionele meeting van uw bedrijf of wenst u een themacongres/teambuilding te organiseren aan zee, waar iedereen nog lang van nageniet?
Ontdek WP Hotels & Events te Blankenberge, de perfecte locatie voor een op maat gemaakte bijeenkomst voor 5 tot 700 personen.

WP Hotels & Events te Blankenberge is de groep achter de legendarische revuetempel Het Witte Paard. De gehele groep omvat ondertussen 7 hotels, 2 restaurants, een 30-tal appartementen – alsook Het Witte Paard Theater en het Kusttheater ’t Colisée. WP Hotels & Events organiseerde er al bedrijfsfeesten op maat voor o.a. VVOV, APM-terminals, Plopsa, Pearl, Pepsico, Moore, LG en New Holland.

Seminarie
Hotel Aazaert beschikt over 8 seminariezalen waar er tot 120 personen kunnen vergaderen. De zalen beschikken over alle hedendaagse audiovisuele benodigdheden voor een succesvol seminarie (o.a. beamer, wifi, geluidsinstallatie). Daarnaast beschikt het hotel ook over een binnenzwembad, wellnessfaciliteiten, luxueuze kamers en als kers op de taart een dakterras mét pooltafel. Dit dakterras is onder meer de ideale locatie voor recepties en koffiepauzes.

Uw bedrijf kan tot uitstraling komen in één van de volledig uitgeruste meeting rooms. Een verzorgde culinaire uitbreiding nodigt uit tot verdere besprekingen. Met een verrassende avondactiviteit en een overnachting in één der WP hotels is uw bedrijfsevenement een topper die bijblijft! De WP locatie is een ideale uitvalsbasis voor al uw bijeenkomsten. Daarnaast beschikt de groep over meer dan 250 comfortabele hotelkamers & over verschillende eventlocaties in Blankenberge, om ’s avonds af te sluiten in een feestelijke stemming.

Inbegrepen:
• Seminariezalen + Faciliteiten
• Break out rooms
• Koffiepauze & Lunchmogelijkheden
• Overnachtingen

Op zoek naar een zaal met een grotere capaciteit?
Het Witte Paard Theater is een top eventlocatie met eindeloze mogelijkheden. Het Witte Paard Theater beschikt over een bijzonder podium met ledwall van 80 vierkante meter, een geluidsintallatie en showverlichting. De zaal biedt plaats voor 350 genodigden aan tafel, 450 mensen voor een walking dinner en 600 personen voor een receptie of dansfeest.

Het Colisée Theater vormt het ideale decor voor tal van feesten, theatervoorstellingen of stand up comedy shows.
De prachtige theaterzaal biedt plaats voor 220 genodigden aan tafel, 350 mensen voor een walking dinner en 500 personen voor een receptie of dansfeest.

Contacteer ons vrijblijvend met al uw vragen.