Livestreaming interne en externe communicatie – events in studio en op locatie

We stream your story

2stream is gevestigd in Zaventem en biedt livestreaming aan in de eigen hoogtechnologische studio of op locatie. 2stream is de som van ervaring en originaliteit in de audiovisuele en streaming wereld, nationaal en internationaal. De diensten die 2stream aanbiedt hebben slechts één doel: het optimaliseren van de interne en externe communicatie, op maat van het DNA van het bedrijf of merk.

Technical Exellence

U verwacht een technische omkadering die u geruststelt, maar u wil ook weten wat er technologisch mogelijk is. De 2stream-experten adviseren en begeleiden u. Nog een troef: onze flexibiliteit. Zo kan u uw eigen streaming platform inzetten of gebruik maken van ons platform Center Stage. Center Stage verzekert u van een performante livestream, ongeacht het aantal sprekers, powerpointpresentaties, video’s of grafische inserts. Het platform is van Belgische origine en wordt Europees gehost, waardoor vertrouwelijke informatie wordt beschermd.

Storytelling & Speaking performance

U wil er u zeker van zijn dat uw boodschap aankomt, dat uw verhaal boeiend is. 2stream beschikt over high level storytelling- en presentatieskills. We houden uw verhaal tegen het licht en maken het krachtiger. Origineler waar het kan, eenvoudiger waar het moet. 2stream ondersteunt u ook bij de voorbereiding van uw presentatie. Ad hoc tips & tricks over lichaamstaal, over het vasthouden van een publiek door woordgebruik en timing, over een juiste setting die uw performance vergemakkelijkt. Kortom, we verhogen uw comfort voor de camera of op het podium.

Creativity

Creativiteit heeft alles te maken met originaliteit. Unieke muziek bij de intro, grafische vondsten, visuele ingrepen in de digitale achtergrond of in het fysieke decor. Het maakt een wereld van verschil in de emotionele overdracht van uw boodschap. 2stream doet suggesties en helpt u bij de concrete uitwerking. Na de livestream ontvangt u de volledige opname van het webinar of event, indien gewenst met afzonderlijke fragmenten die u kan inzetten op social media bijvoorbeeld. Ook voor de creatie en productie van een bedrijfsvideo kan u bij 2stream terecht.

Vergaderruimte

2stream is centraal gelegen in het land. U kan er vergaderen in onze tv-studio, al onze technische faciliteiten zijn beschikbaar. Een unieke ruimte voor een inspirerende dag met uw team! Geschikt voor groepen tot 20 personen.