PFL – If you can dream it, we can create it

Het team van PFL is samengesteld uit deskundige professionals die zich thuis voelen op verschillende terreinen binnen de eventmarkt. Door de combinatie van toewijding, kennis, ervaring en vooral passie, heeft PFL zich gedurende vele jaren bewezen als een betrouwbare en internationale partner op het gebied van audiovisuele dienstverlening.

PFL is gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van AV-apparatuur, evenals het technisch en creatief ondersteunen van uiteenlopende evenementen, waaronder meetings, congressen, feesten, beurzen en festivals. Zij leveren audiovisuele ondersteuning op maat, steeds met A-merk apparatuur en vakbekwame technici. Een optimale service garanderen door het aanreiken van een breed dienstenpakket, dragen zij hoog in het vaandel.

PFL is onderdeel van de PFL-Group. Inmiddels omvat de PFL-Group 8 entiteiten verspreid over locaties in Beerse, Turnhout, Leuven, Lokeren, Veerle Laakdal en Barcelona. Elk individueel bedrijf heeft haar eigen specialisatie. Samen vormen ze een totaalaanbieder van audiovisuele materialen, diensten, locaties en content. Bovendien bieden ze mogelijkheden voor het creëren van interactieve set-ups en vaste AV-installaties.

Als AV-leverancier ontzorgt PFL al 25 jaar klanten en partners en garanderen zij een optimale service. Dit zodat elk event steeds succesvol kan plaatsvinden: zowel live, hybride als volledig virtueel!