Huzaar, dat is een enthousiast team van vaste waarden en frisse freelancers die samen hard werken en zo fantastische dingen realiseren, van spetterende events tot diepgaande videocontent.

Always believe in magic

Ook al begint de dag grijs of is de koffie niet zwart genoeg, we gaan voor die magische beleving. Mensen komen binnen, trekken hun jas (en zorgen) uit en monden vallen open. Bam! Een geslaagd event kruipt onder de huid en zindert na. Elke keer opnieuw vertelt Huzaar met video, klank, licht en creatieve content een verhaal dat blijft hangen. En na meer dan 25 jaar weten we ook: it’s still magic even if you know how it’s done.

No worries for the rest of your day

Want hebben we al gezegd dat wij bijzonder professioneel zijn? Geen enkele materiaalkist gaat de deur uit zonder uitgebreide kwaliteitscontrole. Van het eerste creatieve concept tot het coördineren van de technische aansturing, het bundelen van onze creativiteit en expertise zorgt voor vuurwerk. Vertrouw op ons vakmanschap. Wij denken mee, we take care en we ontzorgen. Zodat klanten volop van hun event kunnen genieten. 

Together we can do so much

Huzaar heeft the best of both worlds in huis: de creativiteit om te scoren en de technische skills om zorgeloos de top te bereiken. Voor onze klanten, maar ook voor onze partners, freelancers en vaste medewerkers gaan wij tot het uiterste. Dat we een high-level creatief bureau zijn, hebben we te danken aan de heerlijke bende getalenteerde professionals waar we elke dag mee werken. Onze huzaren! 

Kind people are our kind of people

Waarmee we willen zeggen dat persoonlijk contact voor ons zo belangrijk is. We hebben een passie voor events, maar werken met mensen. Zo start elke samenwerking met een tof, persoonlijk gesprek en zorgen we het hele traject voor een centraal aanspreekpunt. We werken gefocust, maar met een open blik, steeds nieuwsgierig naar het verhaal van onze klant.

We hebben meer dan 25 jaar ervaring in huis, maar zijn nog steeds fris en hongerig. We blijven ook groeien: meer creatieve ideeën, meer power en passie, meer klanten en dus ook geweldige producties, meer ruimte in ons verbouwde basecamp in Deinze.