De Montil – Al uw evenementen en feesten volgens de regels van de kunst
U heeft iets te vieren? Bent u op zoek naar een schitterende locatie voor een bedrijfsfeest of uw huwelijk, beurs of evenement? Midden in het groen met een uniek decor, persoonlijk en stijlvol? Wilt u graag met volle teugen genieten van uw feest, zonder u te bekommeren om de organisatie? Dan heeft u zopas gevonden wat u zocht.
De Montil heeft alle troeven in handen om van uw feest een waar festijn te maken. Het is een oase van rust, in het hart van België (het Brabantse Essene-Affligem). De Montil is een klein bedrijf met grootse faciliteiten: wij combineren een professionele infrastructuur met een familiale, persoonlijke aanpak. Zo kan u in onze feestzalen moeiteloos feesten organiseren voor 20 tot 1000 personen, terwijl het congrescentrum makkelijk plaats biedt aan zo’n 1000 gasten. En daar blijft het niet bij: De Montil beschikt ook over vergaderzalen, een auditorium, een taverne met buitenterras, sportaccommodaties, een prachtige tuin, een unieke verzameling kunstwerken,…
Wat wordt het voor u? Een kleine, gezellige party of een groots opgezet gastronomisch diner? Laat het ons weten. Wij zorgen er voor dat al uw feestdromen uitkomen!