Het Marivaux Hotel, Congress & Seminar Centre, een voormalig theater- en cinemamonument in het centrum van Brussel, is smaakvol gerenoveerd in eigentijdse stijl. Met 136 luxe kamers, een fitnessruimte en 9 moderne vergaderzalen, waaronder de gezellige Brasserie Meat Me, biedt Marivaux de ideale setting voor zakelijke bijeenkomsten.

De 8 multifunctionele vergaderzalen en 1 auditorium (tot 115 personen) zijn modern ingericht en knipogen naar het cinematografische verleden van Marivaux. Ze zijn volledig uitgerust en geschikt voor bestuursvergaderingen van 10 personen tot galadiners voor 175 personen. Alle zalen beschikken over hoogwaardige audiovisuele apparatuur, schermen, beamers en gratis WiFi, net als in het hele hotel.

De “Henri Storck” banketzaal en Brasserie Meat Me bieden ideale locaties voor zakenlunches of diners. De Meat Me Bar naast de Brasserie is perfect voor het lessen van de dorst met een selectie Belgische bieren of verkwikkende koffie.

Marivaux bevindt zich in het centrum van Brussel, op loopafstand van de Grote Markt. De centrale locatie biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer en is ook bereikbaar met de auto dankzij de private parking met valet service.