Een creatieve keuken op hoog niveau, een aangenaam tijdloos kader, maatwerk voor elke klant en een vlotte bereikbaarheid. Met deze vier unieke troeven maakt eTien in Brecht het verschil. Of je nu zoekt naar een locatie voor een privé- of bedrijfsfeest, een seminarie of wel naar een aangename vergaderplek: eTien is dé geschikte plek. Voor grote én kleine gezelschappen.

Aangenaam

Alle zalen en lokalen blinken uit dankzij hun aangename tijdloze decor. Bij goed weer kan je ook perfect uitwijken naar buiten. eTien vind je in het landelijke Brecht. Op een boogscheut van de afrit van de E19, vlot bereikbaar tussen de commerciële clusters van Antwerpen en Breda/Rotterdam. En dat alles zonder parkeerstress.

Uniek

eTien wil je vooral ontzorgen. Zowel de grotere bedrijven als kleinere KMO’s roemen onze betrokkenheid, betrouwbaarheid, heerlijke gastronomie en persoonlijke service. Iedere mens, elk gezelschap en elk bedrijf heeft eigen wensen en voorkeuren. Daarom zoekt eTien telkens weer naar passende kwalitatieve catering en omkadering. Want ieder project is zoals elke klant: uniek. Dat ietsje meer voor elke klant, dat is wat eTien typeert.