Een gevestigde waarde en vertrouwde partner voor het leveren van audiovisuele ondersteuning en veel meer …. Tijdens uw meeting, presentatie, congres, klein of groots evenement, beursdeelname, simultaanvertaling, interactieve stemronde, roadshow, videoconferentie, live-surgery,  enz..

Vanuit onze vestigingen in Brussel en Antwerpen staan onze techniekers en team van projectleiders klaar om uw event van a tot z te begeleiden. Vanaf een eerste bespreking of werkbezoek denken wij met u mee. Bij het uitwerken van een voorstel of gedetailleerd offerte maken we steeds de nodige tekeningen en 3D simulaties ter verduidelijking.

De ‘AV Alliance’, een wereldwijd samenwerkingsverband van onafhankelijke audiovisuele bedrijven, koos jaren geleden voor AVP als haar exclusieve partner voor België. Door dit internationaal netwerk hebben we steeds een partner in de buurt, die ons met apparatuur en mankracht waar nodig wereldwijd zal ondersteunen.

Zo biedt AVP u de beste garantie voor een vlekkeloos verloop en vlotte samenwerking ook in het buitenland tijdens uw internationale projecten.    

De jarenlange ervaring van ons team, onze uitgebreide service en zeer ruim gamma uitgelezen verhuurapparatuur maakt dat wij voor elke specifieke locatie en elk budget de optimale audiovisuele ondersteuning kunnen aanbieden.