Verborgen tussen de kastanjebomen en het waterriet, temidden het 400 hectare grote natuurgebied van Kelchterhoef, ligt een opvallend pand met een rijke geschiedenis. De oorspronkelijke hoeve, daterend van de 13e eeuw, werd door een baron en later de gemeente een goedbewaard patrimonium en breidde in de 20e eeuw uit met een charmante aangrenzende villa.

Na grondige restauratie- en opfrissingswerken doopte het Kachet team deze villa in de lente van 2021 om tot Cachecour. Een idyllische bestemming waar feestbeleving in het groen, omgeven door rust & natuurlijke schoonheid, centraal staan. Binnen- en buitenbeleving gaan naadloos in elkaar over dankzij het natuurlijke decor, de royale glaspartijen, weelderige privétuinen en toegang tot de desolate omliggende vijvers en bospaden.

Deze ruime en open setting geeft een waaier aan mogelijkheden om zorgeloos te vieren, vergaderen of leren – zowel intiem als met een groot publiek. Van idyllisch bedrijfsfeest of originele vergadering tot uw productlancering of seminarie met cachet. Ons team staat klaar om je van A tot Z te begeleiden en je gasten en relaties omver te blazen.

Via de oprijlaan komen de gasten aan op een ruime parking voor maar liefst 200 wagens. De spraakmakende entree, maakt meteen een indruk op uw gasten. Neem ze mee tot aan de fraaie binnenkoer van de eeuwenoude hoeve. Deze is discreet en natuurlijk afgescheiden voor een 100% privé-ervaring van uw business event.

De volledig vernieuwde, ruime zaal is voorzien van een vestiaire, ontvangstruimte, sanitair, privé́ salon, dj-hoek en riante toog. De grote gewelfde ramen, de massieve parketvloer en het decor van geroest staal en verweerd hout zorgen voor een naadloze overgang naar het prachtige omliggende groen.

Deel uitmakend van de authentieke 13e -eeuwse hoeve is de gerestaureerde kleinere zaal perfect voor vergaderingen of presentaties, afgezonderd van de rest van de feestlocatie.

De zijdelingse tuin biedt een picturaal decor voor recepties. Met live band of sfeervolle achtergrondmuziek; een glas bubbels of cocktailbar: deze plek is voorzien om de toon te zetten voor elke ongedwongen feestbeleving.

In de volledig omsloten achtertuin kunnen jullie in een natuurlijke en ongedwongen setting genieten van een feest onder de blote sterrenhemel. Onze modulaire luxetent biedt een sfeervol decor en de nodige beschutting bij diverse weersomstandigheden.

Dankzij onze all-in leeft u zorgeloos toe naar uw business event. Van menu, bediening, meubilair, inkleding tot een volledige licht- en geluidsinstallatie – gastvrouw Yarne en de hele

Kachet Crew zorgen dat elk detail aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Elk feest in Cachecour is maatwerk, waarbij we vertrekken vanuit uw wensen, aangevuld met onze ervaring en creativiteit.