Le Châtelain Boutique Hotel, een uitzonderlijke locatie voor al uw evenementen in Brussel.

Le Châtelain Boutique Hotel is ideaal gelegen in de wijk Châtelain, op de kruising met de Louizalaan en de luxe winkels. Het hotel ligt verscholen in het hart van het zakelijke en financiële centrum van Brussel en geniet van een rustige en discrete omgeving. Het hotel is strategisch gelegen in het centrum van de Europese hoofdstad – de internationale luchthaven Zaventem ligt op slechts 20 minuten rijden en het Zuidstation op slechts 5 minuten rijden.

Het hotel biedt 106 ruime kamers en suites, een fitnesscentrum, twee restaurants – het Maison du Châtelain en het B’Artist Café – de Florentijnse Tuinen, een ondergrondse privéparkeerplaats met plekken op aanvraag en 7 vergaderzalen met een maximumcapaciteit van 250 gasten.

Onze 700 m2 aan vergaderruimtes zijn uitgerust met ultramoderne teleconferentie technologieën, videoprojectoren, digitale schermen, draadloos internet van een hoge snelheid en microfoons. Bovendien bieden onze vergaderruimten drie geïntegreerde tolkcabines en een dienstlift zodat de gasten een auto of andere grote materialen in de ruimtes kunnen plaatsen.

Het Chatelain Boutique Hotel richt zich vooral op gastronomie. Gasten kunnen genieten van ons delicate ontbijtbuffet, elegante diners, creatieve cocktails, gepersonaliseerde buffetten, thema menu’s en innoverende koffiepauzes.

Onze ontmoetingsruimten bieden ook een stijlvolle lounge en bar, wat het een perfecte ruimte maakt voor al uw persoonlijke en professionele activiteiten.