Ibis Styles Nieuwpoort Hotel is een gloednieuw hotel van de AccorHotels, gelegen aan de Belgische kust, waar bovendien design wordt gecombineerd met comfort. Dankzij de gunstige ligging is het tevens een oase van rust.
Het hotel telt 97 kamers en huisvest tevens een ‘Harbour Bar’ met lokale biertjes. Da’s uiteraard vanzelfsprekend. Bovendien is er ook een uitgebreide snackkaart. De Bar is 24/24 en 7/7 open, ook voor gasten die niet in het hotel verblijven.
Het hotel heeft een Wellness met verwarmd binnenzwembad, sauna met infrarood cabine en hammam.

MICE-activiteiten
Het ibis Styles Nieuwpoort Hotel biedt tevens MICE-modaliteiten aan. Zo beschikt het hotel over twee vergaderzalen met daglicht en airco, en heeft een totale capaciteit van 100 personen in theaterstijl. Deze zalen zijn bovendien uitgerust met de laatste technologische snufjes, zoals een Wireless Clickshare presentatiesysteem, alsook een interactive digital Smartkapp whiteboard.
De vergaderzalen zijn ideaal voor een leuke creatieve teambuilding, lezingen, evenementen, trainingen, incentives, kick-off meeting, off-site event, maar ook het gebruik van de hotelkamers voor (inter)nationale bijeenkomsten en een (long) stay-project behoort tot de mogelijkheden.

Strategische locatie
Het hotel bevindt zich op amper 2 km van de E40, afrit Nieuwpoort en biedt voldoende parkeergelegenheid.

Virtualtour